Όπως πάντα με την Apple, δεν υπάρχει η παραμικρή πληροφορία σχετικά με τις καινοτομίες που φέρνει το νέο υλικολογισμικό για τα AirTag. Μπορεί κάλλιστα να πρόκειται για απλές διορθώσεις σφαλμάτων και άλλες βελτιώσεις όπως μπορεί επίσης να έχει προσθέσει κάτι νέο. Προς το παρόν, οι πληροφορίες δεν είναι γνωστές επειδή η Apple δεν παρέχει την λίστα των αλλαγών.

Ένα άλλο «πρόβλημα» είναι ότι η Apple δεν προσφέρει καμία επιλογή για να αναγκάσει τις ενημερώσεις να ελεγχθούν και να εγκατασταθούν. Επομένως, πρέπει να αφήσετε τον ιχνηλάτη αντικειμένων να χειριστεί αυτή τη λειτουργία μόνος του. Για να ελέγξετε την εγκατεστημένη έκδοση, ανοίξτε την εφαρμογή Find My στο iPhone σας, μεταβείτε στην καρτέλα Objects, επιλέξτε AirTag από τη λίστα και, στη συνέχεια, πατήστε το όνομά της. Θα δείτε τις πληροφορίες (καθώς και τον σειριακό αριθμό).

Η ανάπτυξη του υλικολογισμικού 2A36 για την AirTag ξεκινά σήμερα. Ορισμένοι χρήστες θα το έχουν μέσα σε λίγα λεπτά ή λίγες ώρες, άλλοι θα πρέπει να περιμένουν μερικές ημέρες. Η 100% ανάπτυξη θα είναι πραγματικότητα αυτή την Παρασκευή. Η Apple λειτουργεί κάθε φορά μέσω μιας σταδιακής διάθεσης.