Μια πρόσφατη ενημέρωση της εφαρμογής YouTube στο Apple TV προκαλεί περισσότερα προβλήματα από οτιδήποτε άλλο, με αρκετούς χρήστες να αναφέρουν ότι διακόπτεται η εφαρμογή  αλλά δεν είναι μόνο αυτό. 

Προβλήματα με το YouTube και το Apple TV

Οι χρήστες αναφέρουν ότι όταν προσπαθούν να κλείσουν την εφαρμογή του YouTube, το Apple TV τους δεν ανταποκρίνεται και εμφανίζει μια μαύρη οθόνη. Το πρόβλημα ξεκινά όταν οι χρήστες πατούν το κουμπί "πίσω" στο τηλεχειριστήριο, το οποίο ζητά από την εφαρμογή YouTube να τους ζητήσει να επιβεβαιώσουν ότι θέλουν να βγουν από την εφαρμογή. Στη συνέχεια, η οθόνη γίνεται μαύρη και οι χρήστες δεν έχουν άλλη επιλογή από το να εγκαταλείψουν αναγκαστικά την εφαρμογή ή να αποσυνδέσουν και να επανασυνδέσουν το Apple TV τους. Για να κλείσετε αναγκαστικά μια εφαρμογή στο Apple TV, πατήστε δύο φορές το κουμπί TV στο τηλεχειριστήριο, βρείτε την εφαρμογή που θέλετε και σύρετε προς τα επάνω στο trackpad.

Δεν υπάρχει τέλεια λύση ως έχει, με το YouTube απλώς να ζητά από τους χρήστες να αφαιρέσουν και στη συνέχεια να εγκαταστήσουν ξανά την εφαρμογή. Όμως δεν αλλάζει κάτι συγκεκριμένο,  αφού το πρόβλημα σχετίζεται με την πρόσφατη ενημέρωση.