Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 16.1.2 στις 30 Νοεμβρίου . Αυτή η έκδοση έχει δύο αλλαγές και συγκεκριμένα καλύτερη συμβατότητα με ασύρματους φορείς και βελτιστοποιήσεις ανίχνευσης σφαλμάτων στα μοντέλα iPhone 14 και iPhone 14 Pro.

Έκτοτε κυκλοφόρησε μια άλλη ενημέρωση, δηλαδή το iOS 16.2 . Για μια φορά, αυτή η έκδοση περιλαμβάνει πολλά νέα χαρακτηριστικά, όπως την εμπειρία καραόκε Apple Music Sing, εκτεταμένη κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο για το iCloud (προς το παρόν στις Ηνωμένες Πολιτείες), την εφαρμογή Freeform, δύο νέα widget στην οθόνη κλειδώματος για ύπνο και φάρμακα, προσαρμογή για Always-On Display σε iPhone 14 Pro και Pro Max, όριο 10 λεπτών για το AirDrop και πολλά άλλα. Επίσης, η Apple έχει βουλώσει 35 τρύπες ασφαλείας . Αυτή η έκδοση μπορεί ακόμα να εγκατασταθεί.

Σημειώστε ότι η Apple προσφέρει επί του παρόντος μια έκδοση beta για το iOS 16.3, τόσο για προγραμματιστές όσο και για δημόσιους δοκιμαστές . Η τελική έκδοση θα πρέπει κανονικά να δει το φως της δημοσιότητας τον Φεβρουάριο ή τον Μάρτιο του 2023.

Εκτός από το iOS 16.1.2, η Apple σταμάτησε να υπογράφει το iOS 15.7.1. Αυτή η έκδοση, η οποία αφορά συσκευές που δεν μπορούν να αναβαθμιστούν σε iOS 16, κυκλοφόρησε στις 27 Οκτωβρίου . Η μόνη έκδοση που έχει υπογραφεί για παλαιότερα iPhone είναι το iOS 16.7.2, το οποίο κυκλοφόρησε πρόσφατα .