Το βοηθητικό πρόγραμμα DarkRa1n iCloud Bypass είναι πλέον διαθέσιμο για συσκευές A9-A11 με iOS 15.0-16.2

0

Η λειτουργία του iCloud Activation Lock της Apple εμποδίζει τους μη εξουσιοδοτημένους χρήστες να αποκτήσουν τη συσκευή σας, να την επαναφέρουν ως νέα και να τη χρησιμοποιούν ως δική τους.

Δυστυχώς, οι χρήστες μπορούν να κλειδωθούν και από τη δική τους συσκευή μέσω αυτής της δυνατότητας αφού ξεχάσουν τον κωδικό πρόσβασης ή αγοράσουν μια κλειδωμένη συσκευή iCloud από το διαδίκτυο.

Το DarkRa1n χρησιμοποιήθηκε για να παρακάμψει το iCloud Activation Lock στη συσκευή checkm8 στο iOS 15.

Ο χρήστης του Twitter @ios_euphoria , παλαιότερα γνωστός για την κατασκευή του jailbreak palera1n  συνιστά τώρα να μην το χρησιμοποιείτε , αφού μόλις αυτή την εβδομάδα κυκλοφόρησε ένα νέο βοηθητικό πρόγραμμα με το όνομα DarkRa1n , το οποίο είναι ένα συνδεδεμένο εργαλείο παράκαμψης iCloud για macOS που υποστηρίζει checkm8-susceptible συσκευές με τσιπ A9-A11 με iOS ή iPadOS 15.0-16.2.

Διεπαφή DarkRa1n έκδοση 2.0.

Παραθέτοντας το αρχείο ReadMe που συνοδεύει το βοηθητικό πρόγραμμα DarkRa1n, οι χρήστες πρέπει πρώτα να κάνουν jailbreak τη συσκευή τους με το palera1n και στη συνέχεια να εκτελέσουν ορισμένες Terminal εντολές . Οι χρήστες πρέπει στη συνέχεια να εκτελέσουν ένα σενάριο python και στη συνέχεια να ακολουθήσουν τις οδηγίες στην οθόνη για να ακολουθήσουν το iCloud Bypass. Μόλις ολοκληρωθεί, ο χρήστης απλώς θα έκανε ξανά jailbreak με το palera1n.

Ο @ios_euphoria συζητά πώς λειτουργεί το DarkRa1n στο Twitter.

Σε περίπτωση επανεκκίνησης της συσκευής που έχει παρακαμφθεί θα πέσει η μπαταρία, οι χρήστες θα πρέπει να συνδεθούν ξανά σε έναν υπολογιστή και να εκτελέσουν ξανά το jailbreak palera1n λόγω της συνδεδεμένης φύσης του iCloud Bypass.

Προφανώς, η ομάδα του palera1n δεν συνιστά ούτε υποστηρίζει τη χρήση ενός εργαλείου τρίτου κατασκευαστή με το jailbreak του , αλλά επειδή οι παράκαμψεις iCloud μπορούν να είναι πολύ χρήσιμες όταν κάποιος βρεθεί χωρίς άλλη επιλογή αφού ξεχάσει έναν κωδικό πρόσβασης και κλειδωθεί.

Επιπλέον, τα iCloud Bypasses μπορούν να χρησιμοποιηθούν για κακόβουλη πρόθεση, όσο μπορούν να χρησιμοποιηθούν για καλό, γι' αυτό η επίγνωση ότι υπάρχει ένα τέτοιο εργαλείο είναι τόσο σημαντική σε αυτήν την κοινότητα.

Δεν μπορούμε να συνδεθούμε απευθείας με το εργαλείο για προφανείς λόγους, ειδικά δεδομένου του γεγονότος ότι η Google το έχει αφαιρέσει από την πλατφόρμα κοινής χρήσης αρχείων του Google Drive ξανά και ξανά — αλλά οι χρήστες ενδέχεται να ακολουθούν τον προγραμματιστή στο Twitter για ενημερώσεις.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !