Η Apple κυριαρχεί στην αγορά των ασύρματων στερεοφωνικών ακουστικών

0

Όπως και στην αγορά των έξυπνων ρολογιών, η
Apple κυριαρχεί στον τομέα των TWS ( True Wireless Stereo / ασύρματα στερεοφωνικά ακουστικά). Οι πωλήσεις των ακουστικών των AirPods και Beats έχουν επισκιάσει σε μεγάλο βαθμό τον ανταγωνισμό, με το 30,9% του Pdm το 3ο τρίμηνο του 2022 ή επίσης 23,8 εκατομμύρια συσκευές να πουληθούν. Αυτό είναι περισσότερο από το τριπλάσιο του μεριδίου αγοράς της Samsung, η οποία δεν κατάφερε να αποφύγει τη βουτιά κατά την περίοδο αυτή παρά την κυκλοφορία του Galaxy Buds2 Pro.
 
 
Η ανάπτυξη της Apple είναι σχεδόν τόσο θεαματική όσο το Pdm της. Η εταιρεία του Κουπερτίνο σημείωσε πράγματι αύξηση πωλήσεων κατά 34% κατά την περίοδο πολύ πέρα ​​από το +6% του κλάδου συνολικά. Η Apple θα είχε πουλήσει σχεδόν 4,2 εκατομμύρια AirPods Pro 2 το τρίτο τρίμηνο, ή το 20% όλων των πωλήσεων ακουστικών Beats ή AirPods.

Αν και  η Samsung δεν επισκιάζεται ήδη από την Apple, είναι ακόμα χειρότερο για τον υπόλοιπο ανταγωνισμό. Στην τρίτη θέση στην αγορά  TWS, η BoAT κατέχει μόλις 5,4% μερίδιο αγοράς, λίγο πιο μπροστά από το μερίδιο αγοράς 4,4% της Xiaomi. Εάν το boAt σημείωσε μεγάλη πρόοδο κατά την περίοδο (+50%), είναι η αντίθετη πορεία της Xiaomi, η οποία κυριολεκτικά κατέρρευσε το τρίτο τρίμηνο (-31%).


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !