Το Checkl0ck ενεργοποιεί τον κωδικό πρόσβασης και τα βιομετρικά στοιχεία στο iOS 15

0


Όταν κάνετε jailbreak τη συσκευή σας με Palera1n ή checkra1n σε επεξεργαστές A10 και A11
, πρέπει να απενεργοποιήσει τον κωδικό πρόσβασης, το Face ID ή το Touch ID ενώ βρίσκεστε σε κατάσταση jailbroken . Αυτό μπορεί να είναι ένα πρόβλημα επειδή όλοι στο σπίτι σας μπορούν να έχουν άμεση πρόσβαση στη συσκευή σας.

Τι είναι το Checkl0ck;

Το Checkl0ck είναι ένα tweak που επιτρέπει την προστασία της συσκευής checkm8 με κωδικό πρόσβασης και βιομετρικές δυνατότητες μετά από jailbreak ενός iPhone A10 ή A11. Υποστηρίζει checkra1n jailbreak στο iOS 14 και palera1n jailbreak στο iOS 15. Αυτό που είναι σημαντικό να προσξετε, πως το tweak λειτουργεί μόνο σε κατάσταση jailbreak.

Μετά την εγκατάσταση, το Checkl0ck προσθέτει ένα ειδικό παράθυρο προτιμήσεων στην εφαρμογή Ρυθμίσεις από όπου μπορείτε να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε το tweak. Όλα είναι αυτοματοποιημένα και δεν υπάρχουν άλλες επιλογές για τη διαμόρφωση. Υποστηρίζονται τα iPhone 8, iPhone X, iPhone 7 και iPhone 7+

Το FoxfortMobile είναι ένας ταλαντούχος προγραμματιστής και ο συγγραφέας πολλών δημοφιλών τροποποιήσεων για το jailbreak. Το Checkl0ck δημιουργήθηκε για να παρέχει ένα επίπεδο ασφάλειας για παλαιότερες συσκευές iDevice, το οποίο μπορεί να γίνει jailbreak μόνο κατά την απενεργοποίηση του κωδικού πρόσβασης, του Face ID ή της λειτουργίας Touch ID σε iOS 14 και iOS 15.

Το Checkl0ck tweak διαθέτει μια επιλογή ορισμού εγγενούς κωδικού πρόσβασης. Υποστηρίζει αριθμητικούς και αλφαριθμητικούς κωδικούς πρόσβασης. Μόλις ενεργοποιηθεί, μπορείτε επίσης να ξεκλειδώσετε τη συσκευή σας με Face ID ή Touch ID, κωδικούς πρόσβασης αυτόματης συμπλήρωσης στο Safari και υποστηριζόμενες εφαρμογές χρησιμοποιώντας Face ID και Touch ID.

Το tweak ανιχνεύει αυτόματα τι είδους προστασία μπορεί να ενεργοποιηθεί ανάλογα με το μοντέλο της συσκευής σας και αν βρέθηκαν υπάρχοντα βιομετρικά δεδομένα. Ανάλογα με το μοντέλο του iPhone σας, η σελίδα διαμόρφωσης του Checkl0ck θα προσφέρει διαφορετικές οδηγίες ρύθμισης.

Πληροφορίες: Δεν μπορείτε να κάνετε jailbreak καμία έκδοση του iOS 14 και του iOS 15 σε ένα iPhone ή iPad εξοπλισμένο με A11 ή A10 χωρίς να απενεργοποιήσετε τον κωδικό πρόσβασης, το Face ID ή το Touch ID, λόγω της έλλειψης παράκαμψης SEP. Το Blackbird exploit ενδέχεται να διορθώσει αυτό το πρόβλημα στο μέλλον για συσκευές A10.

Το Checkl0ck σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε το Face ID ή το Touch ID για βιομετρικό έλεγχο ταυτότητας σε εφαρμογές τρίτων. Αυτή η δυνατότητα ενδέχεται να μην λειτουργεί σε ορισμένες εφαρμογές με ακραίο επίπεδο ασφάλειας, όπως οι εφαρμογές τραπεζών. Υποστηρίζει επίσης σύνδεση με την Apple χρησιμοποιώντας Face ID/Touch ID και προβολή προστατευμένων σημειώσεων. Επιπλέον,το Checkl0ck είναι συμβατό με τροποποιήσεις που χρησιμοποιούν τη δυνατότητα βιομετρικού ελέγχου ταυτότητας μέσω του LAContext api (για παράδειγμα: FaceIDforHiddenPhotos, SafariPlus, A-Shields) και εγκαθιστούν δωρεάν εφαρμογές από το App Store χρησιμοποιώντας Face ID/Touch ID. Οι αγορές Apple Pay δεν υποστηρίζονται και δεν θα υποστηρίζονται, επειδή αυτό απαιτεί SEP για την επεξεργασία και την επαλήθευση των συναλλαγών.

Όταν το Checkl0ck είναι ενεργοποιημένο, θα κρύβει επίσης το κείμενο ειδοποιήσεων όταν η συσκευή είναι κλειδωμένη. Με αυτόν τον τρόπο κανείς δεν μπορεί να ρίξει μια ματιά στην οθόνη κλειδώματος για να δει τις πιο πρόσφατες ειδοποιήσεις.

Το Checkl0ck είναι η καλύτερη λύση για την ενεργοποίηση κωδικών πρόσβασης και βιομετρικών στοιχείων σε iPhone με εγκατεστημένο Palera1n σε iOS 15.0 – iOS 15.7.1 ή checkra1n σε iOS 14 – iOS 14.7.1 jailbreak. Σας παρέχει μια αίσθηση ασφάλειας, αλλά μετά την επανεκκίνηση της συσκευής προφανώς θα σταματήσει να λειτουργεί.

Προσθήκη αποθετηρίου

Το Checkl0ck κυκλοφόρησε ως πακέτο επί πληρωμή που μπορεί να αγοραστεί για 2,99 $ μέσω του αποθετηρίου Havoc . Η τελευταία έκδοση 1.3.0 υποστηρίζει checkm8 jailbreak που εκτελούνται σε iOS 14.3 – iOS 15.7.1. Προσθέστε το Checkl0ck Repo στον διαχειριστή πακέτων και ενεργοποιήστε την προστασία στη συσκευή σας. Ανοίξτε την εφαρμογή Sileo από την Αρχική οθόνη.

  • Πατήστε Πηγές → Επεξεργασία → Προσθήκη της διεύθυνσης URL https://havoc.app Repo.
  • Βρείτε το tweak  Checkl0ck  και πατήστε για να εγκαταστήσετε το πακέτο.
  • Το Sileo θα σας ζητήσει να επαναφέρετε τη συσκευή για να ολοκληρώσετε την εγκατάσταση.
  • Από την εφαρμογή Ρυθμίσεις, ενεργοποιήστε τη ρύθμιση Checkl0ck.
  • Εναλλακτικά, χρησιμοποιήστε τους γρήγορους συνδέσμους που είναι διαθέσιμοι στο επάνω μέρος αυτής της σελίδας για να προσθέσετε το αποθετήριο στον αγαπημένο σας διαχειριστή πακέτων (Cydia, Sileo, Installer, Zebra) με ένα μόνο πάτημα.

    Σημείωση: Για να αγοράσετε το tweak, πρέπει να χρησιμοποιήσετε έναν σύγχρονο διαχειριστή πακέτων όπως Sileo, Saily, Zebra ή Installer. Το Cydia είναι ξεπερασμένο και δεν προσφέρει επιλογή αγοράς τροποποιήσεων.

    Διαμόρφωση

    Μετά την εγκατάσταση, το Checkl0ck tweak απαιτεί την ολοκλήρωση ορισμένων βημάτων διαμόρφωσης για να ενεργοποιήσετε τον εγγενή κωδικό πρόσβασης, το Face ID ή το Touch ID στο iPhone 8, iPhone X, iPhone 7 ή iPhone 7+. Μπορείτε να τα βρείτε μέσα στο παράθυρο διαμόρφωσης του tweak που βρίσκεται στην εφαρμογή Ρυθμίσεις.

    1. Κάντε επανεκκίνηση σε λειτουργία χωρίς jailbroken.
    2. Ρυθμίστε το Face ID από την εφαρμογή Ρυθμίσεις.
    3. Απενεργοποιήστε τον κωδικό πρόσβασής σας.
    4. Jailbreak χρησιμοποιώντας checkra1n ή palera1n.
    5. Ορίστε έναν κωδικό πρόσβασης από την εφαρμογή ρυθμίσεων σε λειτουργία jailbroken.
    6. Ενεργοποιήστε τον διακόπτη Ενεργοποιημένο παρακάτω.
    7. Ξεκινήστε το LDR για να ξεκλειδώσετε τη συσκευή σας με το Face ID.

    Προειδοποίηση: Το tweak Checkl0ck ενεργοποιεί τον κωδικό πρόσβασης, το Face ID, την προστασία Touch ID μόνο σε περιβάλλον με jailbroken. Δεν θα προστατεύσει το iPhone σας μετά την επανεκκίνηση της συσκευής.


    Δημοσίευση σχολίου

    0Σχόλια
    * Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

    Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

    Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

    Δημοσίευση σχολίου (0)

    #buttons=(Accept !) #days=(20)

    Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
    Accept !