Πώς να αφαιρέσετε την eSIM από το iPhone σας

0


Τα iPhone έχουν τη δυνατότητα της eSIM εδώ και λίγο καιρό, ωστόσο η δυνατότητα έγινε πραγματικά στο προσκήνιο όταν η Apple αφαίρεσε την υποδοχή κάρτας SIM για τα iPhone στις ΗΠΑ με την κυκλοφορία του iPhone 14.

Σε αυτό το άρθρο, θα σας καθοδηγήσουμε πώς να αφαιρέσετε την eSIM από το iPhone σας. Πριν ξεκινήσετε, βεβαιωθείτε ότι έχετε μεταφέρει την eSIM στο νέο σας iPhone προτού εκτελέσετε αυτά τα βήματα. Η διαδικασία αφαίρεσης της eSIM από το iPhone είναι μόνιμη.

Ίσως δεν είναι μια έξυπνη ιδέα να αφαιρέσετε την eSIM από το iPhone σας. Η ύπαρξη μιας eSIM δεν παρουσιάζει κανένα μειονέκτημα, επομένως δεν χρειάζεται να τη διαγράψετε.

Ωστόσο, στις ακόλουθες περιπτώσεις, μπορεί να είναι απαραίτητη η διαγραφή της eSIM:

  • Ο αριθμός της eSIM σας μεταφέρθηκε σε άλλο iPhone.
  • Σκοπεύετε να πουλήσετε, να ανταλλάξετε ή να χαρίσετε τη συσκευή σας

Ως βήμα αντιμετώπισης προβλημάτων, μην διαγράψετε την eSIM εκτός εάν σας έχει δοθεί σχετική οδηγία από τον πάροχο του δικτύου σας.

Εάν αφαιρέσετε την eSIM από το iPhone, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τον πάροχο του δικτύου σας για μια νέα. Στη συνέχεια, θα χρειαστεί να ρυθμίσετε τη νέα σας eSIM.

Για την διαγραφή eSIM από το iPhone

Διαγραφή eSIM από το iPhone

Βήμα 1. Μεταβείτε στην εφαρμογή Ρυθμίσεις .

Βήμα 2. Επιλέξτε είτε Cellular είτε Mobile Data .

Βήμα 3. Πατήστε στην επιλογή που θέλετε να διαγράψετε.

Βήμα 4. Τέλος, πατήστε Διαγραφή eSIM .

Βήμα 5. Επιβεβαιώστε πατώντας στο Delete eSIM . ξανά

Διαγραφή eSIM από το iPhone

Μπορείτε να επιλέξετε να διαγράψετε την eSIM από το iPhone ακολουθώντας τα παραπάνω βήματα. Η eSIM αφαιρείται επίσης από το iPhone όταν διαγράφετε περιεχόμενο και ρυθμίσεις από το iPhone σας.

Η διαγραφή μιας eSIM από το iPhone δεν ακυρώνει το πρόγραμμα των δεδομένων της κινητής τηλεφωνίας. Για να ακυρώσετε το πρόγραμμα δεδομένων κινητής τηλεφωνίας, πρέπει να επικοινωνήσετε με τον πάροχο του δικτύου σας.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !