Timekettle WT2 Edge: Τα πρώτα ακουστικά μετάφρασης σε πραγματικό χρόνο στον κόσμο

0


Βρισκόμαστε σε έναν κόσμο όπου διαφορετικές φυλές και πολιτισμοί αλληλεπιδρούν και δραστηριοποιούνται χωρίς όρια. Όμως, μερικές φορές, τα γλωσσικά εμπόδια περιορίζουν την επικοινωνία. Πόσο υπέροχο θα ήταν αν ήσασταν ελεύθεροι να μιλήσετε τη γλώσσα σας σε μια επαγγελματική συνάντηση και μεταφραζόταν στο κοινό σας στη γλώσσα του;

Αυτό προσφέρουν τα TimeKettle Translator Earbuds! Διαθέτουν μοναδικά κατασκευασμένα χαρακτηριστικά που αξίζουν την προσοχή σας.

Επικοινωνήστε διασυνοριακά με τα ακουστικά WT2 Edge Translator της TimeKettle

Σχεδιασμός προϊόντος Μεταφραστικών ακουστικών Timekettle

Μπορεί να είναι επώδυνο όταν χάνετε επαγγελματικές συμφωνίες ή πιθανούς φίλους λόγω γλωσσικών φραγμών. Πράγματι, η διαγλωσσική επικοινωνία είναι ανεκτίμητη. Το TimeKettle έχει κάνει πολύ δρόμο με τις συσκευές ενός μεταφραστή . Και σε αυτήν την έκδοση των μεταφραστικών ακουστικών του, υπάρχει ένα αμφίδρομο εξάρτημα που βασίζεται σε AI που υποστηρίζει έως και 40 γλώσσες με πάνω από 93 διαφορετικές προφορές.

Οι περισσότερες συσκευές μεταφραστή που έχω δει είναι είτε αργές, περιορισμένες στη γλώσσα ή μονής κατεύθυνσης, αφήνοντας τους χρήστες με κακή εμπειρία επικοινωνίας. Τα ακουστικά TimeKettle WT2 συνδυάζουν την αδιάλειπτη μετάφραση με μια ομαλή εμπειρία χρήστη για ταυτόχρονη επικοινωνία. Η έκθεση σε αυστηρές δοκιμές δείχνει ότι μεταδίδει μεταφρασμένες φωνές μέσα σε 0,5 δευτερόλεπτα.

Αυτός είναι ένας εντυπωσιακός χρόνος απόκρισης σε σύγκριση με άλλες συσκευές μετάφρασης. Έτσι, μπορείτε να επικοινωνείτε με ένα κοινό σε πραγματικό χρόνο χωρίς διακοπή. Η συσκευή διαθέτει επίσης μια εφαρμογή για Android και iOS που επιτρέπει στο τηλέφωνό σας να εκφωνεί μεταφρασμένες λέξεις μέσω των ηχείων.

Εξέχοντα χαρακτηριστικά των ακουστικών μεταφραστή WT2 Edge της Timekettle

Τα ακουστικά μεταφραστή TimeKettle WT2 Edge διαθέτουν πολλές εξατομικευμένες λειτουργίες. Αυτά τα στοιχεία συνεργάζονται για να προσφέρουν την ακλόνητη αξία του TimeKettle.

1. Αμφίδρομη ταυτόχρονη διερμηνεία

Το TimeKettle φέρνει την καινοτομία στην επικοινωνία. Σε αντίθεση με τα συμβατικά walkies που απαιτούν την ανταλλαγή μεταφραστικών συσκευών, το TimeKettle διατηρεί αμφίδρομη επικοινωνία μεταξύ των ακουστικών του χρησιμοποιώντας κυψελωτά και ασύρματα δίκτυα.

Μια άλλη αξιοσημείωτη πτυχή είναι η τεχνολογία HybridComm™, η οποία βελτιώνει την αποτελεσματικότητα της επικοινωνίας έως και 200%. Έτσι, δύο άτομα μπορούν να έχουν μια συνομιλία σε πραγματικό χρόνο σε διαφορετικές γλώσσες χωρίς διακοπή.

Η εφαρμογή σύνδεσής του σάς επιτρέπει να συνδέσετε το τηλέφωνο iPhone ή Android με τη συσκευή. Αυτό είναι βολικό εάν το κοινό σας δεν διαθέτει τα ακουστικά TimeKettle WT2 Edge. Φυσικά, μπορείτε να αντιστοιχίσετε το τηλέφωνο λήψης με ένα σύστημα δημόσιων διευθύνσεων για να επικοινωνήσετε με ένα μεγαλύτερο κοινό.

Ακουστικά αμφίδρομης ταυτόχρονης διερμηνείας

Ένα άλλο πλεονέκτημα της δυνατότητας αμφίδρομης ταυτόχρονης μετάφρασης του TimeKettle είναι ότι μπορείτε να επικοινωνήσετε με ένα πολύγλωσσο κοινό εάν το καθένα έχει τα ακουστικά του. Κάθε άτομο θα ακούσει τη ομιλία σας στη γλώσσα του. Αυτή η δυνατότητα είναι χρήσιμη σε μικρές ομαδικές συνομιλίες και σε συναντήσεις κεκλεισμένων των θυρών.

2. Υποστηρίζει μετάφραση εκτός σύνδεσης και σε απευθείας σύνδεση

Τα ακουστικά μεταφραστή TimeKettle WT2 Edge διατίθενται σε παραλλαγές. Μπορείτε να επιλέξετε μια συσκευή που υποστηρίζει μετάδοση τόσο εκτός σύνδεσης όσο και σε απευθείας σύνδεση ή ένα από τα δύο.

Η μετάφραση εκτός σύνδεσης και η διαδικτυακή μετάφραση είναι μερικές από τις εκπληκτικές δυνατότητες του TimeKettle. Η λειτουργία μετάφρασης εκτός σύνδεσης δεν απαιτεί σύνδεση στο διαδίκτυο για διερμηνεία. Το μόνο που θα κάνετε είναι να κατεβάσετε τη βιβλιοθήκη γλωσσών και προφορών της συσκευής και να έχετε πρόσβαση σε αυτές ανά πάσα στιγμή.

Η ηλεκτρονική μετάφραση υποστηρίζει 40 γλώσσες και 93 τόνους. Ωστόσο, η ηλεκτρονική έκδοση απαιτεί σύνδεση στο Διαδίκτυο, καθώς χρησιμοποιεί το API μετάφρασης από 15 παγκοσμίως.

Το πακέτο εκτός σύνδεσης περιλαμβάνει τις 8 πιο δημοφιλείς γλώσσες σε όλο τον κόσμο:

  • Από Αγγλικά στα Ισπανικά, Γαλλικά, Ιαπωνικά, Κορεάτικα, Ρώσικα, Κινέζικα και Γερμανικά.
  • Από κινέζικα στα ισπανικά, γαλλικά, ιαπωνικά, κορεάτικα, ρωσικά και γερμανικά.

3. Ταχεία μετάδοση δεδομένων

Περίμενα τη συνήθη απώλεια σήματος και εξασθένηση κατά τη χρήση των ακουστικών TimeKettle. Παραδόξως, ο χρόνος απόκρισής του ξεπέρασε τις προσδοκίες. Αυτή η συμπεριφορά καθιερώνει την ικανότητά του να μεταφράζει πολλές γλώσσες μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτων χωρίς να διακυβεύεται η ακρίβεια.

4. Τέσσερις λειτουργίες

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα ακουστικά μετάφρασης TimeKettle WT2 Edge σε τέσσερις διαφορετικές λειτουργίες.

  • Simul Mode: Η λειτουργία simul απαιτεί να μοιράζεστε ένα από τα ακουστικά με τον σύντροφό σας και μπορείτε να συνομιλείτε ταυτόχρονα. Μεταβείτε σε αυτήν τη λειτουργία ενώ επικοινωνείτε ένας προς έναν με έναν φίλο, μια ημερομηνία ή έναν επιχειρηματικό συνεργάτη.

    Είναι το μεγαλύτερο χαρακτηριστικό του WT2 Edge, που σας επιτρέπει να απαντάτε άμεσα και να έχετε εξαιρετικές συνομιλίες χωρίς άβολες παύσεις ενδιάμεσα.
  • Λειτουργία αφής: Η λειτουργία αφής απαιτεί να αγγίζετε το ακουστικό κάθε φορά που είναι η σειρά σας να μιλήσετε και να το πατάτε ξανά για να το ακούσετε. Η λειτουργία αφής είναι βολική για να τραβήξετε την εστίαση της συσκευής στη φωνή σας σε ένα θορυβώδες περιβάλλον. Πολλά άτομα μπορούν να συμμετέχουν στη συζήτηση. Αυτή η δυνατότητα υποστηρίζει δίγλωσσες συναντήσεις έως 6 ατόμων. Σημαίνει ότι μπορεί να πραγματοποιήσει 1 έως 5, 2 έως 4, 3 έως 3 και άλλους ελεύθερους συνδυασμούς, ώστε όλα τα μέλη να μπορούν να συμμετέχουν στον διακρατικό διάλογο.
  • Λειτουργία ηχείου: Αυτό είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά χαρακτηριστικά. Αυτή η λειτουργία σάς επιτρέπει να συνδέσετε τα ακουστικά μεταφραστή TimeKettle WT2 Edge στην εφαρμογή iOS ή Android. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη λειτουργία για να επικοινωνήσετε με αγνώστους ενώ βρίσκεστε σε ένα ταξίδι.

    Ενώ βρίσκεστε σε λειτουργία ηχείου, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να μιλήσετε και τα ακουστικά να μεταδώσουν την ερμηνεία στο τηλέφωνό σας. Εκτός από το να διαβάζει δυνατά τη μεταφρασμένη έκδοση των λέξεων σας, τη γράφει και στη διεπαφή σημειώσεων της εφαρμογής. Μπορείτε να το δείξετε σε κάποιον όταν είναι λανθασμένος. ώστε να ξέρουν τι λες. Ωστόσο, η λειτουργία ηχείου είναι επίσης ένα εξαιρετικό εργαλείο εκμάθησης γλώσσας, καθώς σας επιτρέπει να αλλάζετε γλώσσα.
  • Λειτουργία ακρόασης: Η λειτουργία ακρόασης χρησιμοποιεί το στοιχείο μονής κατεύθυνσης της συσκευής για τη μετάδοση δεδομένων. Υπάρχει συνήθως ένα ηχείο όταν βρίσκεται σε λειτουργία ακρόασης. Αλλάξτε σε αυτό όταν χρειάζεται μόνο να ακούσετε και να μην απαντήσετε σε μια συνομιλία. Αυτή η λειτουργία είναι πολύτιμη για μαθητές των οποίων οι δάσκαλοι δεν μιλούν τη γλώσσα τους.

5. Ακύρωση θορύβου παρά την υποστήριξη πολλών γλωσσών

Εκτός από το ότι διαθέτει 40 γλώσσες με 93 τόνους, εξακολουθεί να προσθέτει καθαρή αναγνώριση φωνής στις μοναδικές λειτουργίες του. Έχω δοκιμάσει μερικές συσκευές μετάφρασης, αλλά η δυνατότητα ακύρωσης θορύβου στο TimeKettle είναι ασυνήθιστη και μοναδική. Η λειτουργία ακύρωσης θορύβου WT2 του TimeKettle βελτιώνει τη μετάδοση φωνής και μειώνει τις παρεμβολές.

Η δυνατότητα ακύρωσης θορύβου είναι μέρος των λειτουργιών που βοηθούν το TimeKettle να σχεδιάσει ακρίβεια λειτουργίας 95%. Επιτρέπει στη συσκευή να εστιάζει στη φωνή σας ενώ αγνοεί τους γύρω θορύβους. Έτσι, το μηχάνημα διερμηνείας δεν δυσκολεύεται να μεταφράσει τη γλώσσα σας, καθώς λαμβάνει μια ακραία, αθόρυβη είσοδο.

6. Στείλτε μήνυμα έως και 200 ​​άτομα

Η εφαρμογή Timekettle επιτρέπει ομαδικές συνομιλίες. Σε μια ομάδα συνομιλίας, μπορείτε να στείλετε μηνύματα σε έως και 200 ​​άτομα σε 40 διαφορετικές γλώσσες.

Ευτυχώς, με μια συσκευή όπως τα ακουστικά μεταφραστή TimeKettle WT2 Edge σε πραγματικό χρόνο, δεν χρειάζεται πλέον να ξοδεύετε τα χρήματα για έναν μεταφραστή. Η συσκευή αντέχει στη δοκιμασία του χρόνου και η κατασκευάστρια εταιρεία επιδεικνύει την ποιοτική της συνέπεια σε αυτό.

Αν σας ενδιαφέρουν μπορείτε να τα κάνετε δικά σας εδώ.. Amazon


 

 

 

Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !