Το Dock Controller ενεργοποιεί του iPad το Floating Dock στο iOS 15

0


Το Dock Controller είναι μια δωρεάν προσαρμογή με jailbreak για τον έλεγχο του Dock σε iOS 12 και νεότερη έκδοση. Αυτό είναι ίσως ένα από τις καλύτερες προσαρμογές για να ενεργοποιήσετε το floating Dock σε παλαιότερες συσκευές και να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες του iPad Dock στο iPhone σας. Λειτουργεί με όλα τα jailbreak που εκτελούν iOS 12, iOS 13, iOS 14 και iOS 15.

Το κύριο χαρακτηριστικό των τροποποιήσεων είναι να σας επιτρέπουν να έχετε περισσότερες εφαρμογές στο Dock. Απλώς μπείτε στην Επεξεργασία της αρχικής οθόνης και μετακινήστε τα εικονίδια στο Dock. Το tweak θα αλλάξει το μέγεθος του Dock ώστε να χωράει νέα εικονίδια. Επιπλέον, μπορείτε να απενεργοποιήσετε το Dock ή να το αλλάξετε σε τετράγωνο, στρογγυλό ή στυλ iPad. Μόλις εγκατασταθεί, το tweak του Dock Controller προσθέτει ένα νέο παράθυρο προτιμήσεων στην εφαρμογή Ρυθμίσεις από όπου μπορείτε να διαμορφώσετε όλες τις επιλογές σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Υπάρχει μια επιλογή για να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε το tweak, να απενεργοποιήσετε το φόντο του Dock και να επιτρέψετε έως και 8 εφαρμογές για στυλ iPad Dock.

Επιπλέον, έχετε ακόμη περισσότερο έλεγχο στις Ρυθμίσεις στυλ iPad Dock. Καθορίστε τον μέγιστο αριθμό πρόσφατων εφαρμογών που εμφανίζονται στο Dock (0–3), ενεργοποιήστε την εμφάνιση του Dock στο App Switcher, ενεργοποιήστε την κίνηση για εμφάνιση του Dock σε εφαρμογές, εμφάνιση ή απόκρυψη του διαχωριστικού Dock.

Υπάρχουν επίσης βοηθοί διάταξης εικονιδίων εφαλτηρίου (απενεργοποιημένο, στατικό, δυναμικό) για προσανατολισμούς Κατακόρυφο και Οριζόντιο. Το Dock Controller είναι ένα απλό tweak που προσφέρει εξαιρετικά εργαλεία προσαρμογής Dock για συσκευές με jailbroken. Για να εφαρμοστούν όλες οι αλλαγές απαιτείται Respring.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το Dock Controller υποστηρίζει και φακέλους στο Dock. Αυτό είναι ένα δωρεάν tweak και αν πρέπει να αλλάξετε το Dock στο iPhone σας ή να προσθέσετε νέες δυνατότητες σε αυτό, αυτό είναι αυτό που ψάχνετε. Δεν χρειάζεται να αγοράσετε ένα tweak όπως για να αποκτήσετε αυτές τις δυνατότητες.

Το Dock Controller είναι μέχρι στιγμής το αγαπημένο μου tweak για να συντονίσω το Dock στο iOS 14. Το χρησιμοποιώ συνεχώς και θα το συνιστούσα να εγκατασταθεί σε κάθε jailbroken συσκευή ως ένα από τα πρώτα προσαρμογές. Λειτουργεί σε jailbreak unc0ver και και μπορεί να εγκατασταθεί και στο XinaA15.

Το Dock Controller λειτουργεί σε συσκευές A12 – A15 που εκτελούν το πιο πρόσφατο jailbreak rootlets για iOS 15.0 – iOS 15.1.1. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε το iPad Dock ή το Floating Dock σε νέες συσκευές όπως iPhone XS, iPhone 11, iPhone 12, iPhone 13 και iPhone 14 συμβατές με XinaA15 Jailbreak.

Ο Tom Poliszuk κυκλοφόρησε το tweak του Dock Controller ως έργο ανοιχτού κώδικα με την άδεια GPL-3.0. Εάν ενδιαφέρεστε να μάθετε πώς λειτουργεί το tweak, ο πηγαίος κώδικας είναι διαθέσιμος μέσω του GitHub Repository. Οι πρόσφατες αλλαγές στο tweak προστέθηκαν στις 21 Απριλίου 2021.

Για να δημιουργήσετε το tweak, απαιτείται να χρησιμοποιήσετε το Theos, το σύστημα δημιουργίας πολλαπλών πλατφορμών. Το Dock Controller γράφτηκε σε γλώσσες προγραμματισμού όπως Logos, Objective-C++ και Objective-C. Αποθήκη

Το tweak του Dock Controller μπορεί να ληφθεί μέσω του BigBoss Repo . Κυκλοφόρησε ως δωρεάν πακέτο και λειτουργεί επίσης στο iOS 15! Προσθέστε το επίσημο Dock Controller Repo στο Cydia Sources και εγκαταστήστε το tweak ελέγχου βάσης στο iPhone σας. Ενεργοποιήστε το iPad Dock και το Floating Dock.

  1. Ανοίξτε την καρτέλα Πηγές στην εφαρμογή Cydia.
  2. Στη συνέχεια, πατήστε Επεξεργασία → Προσθήκη κουμπιών και εισαγάγετε τη διεύθυνση URL http://apt.thebigboss.org/ Repo.
  3. Αναζητήστε το Dock Controller στο νέο αποθετήριο.
  4. Εγκαταστήστε το tweak και αναπνέοντας τη συσκευή σας για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές.
  5. Διαμορφώστε το Dock Controller από το παράθυρο προτιμήσεων στην εφαρμογή Ρυθμίσεις.

Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !