Οι χρήστες του iPhone μπορούν πλέον να μοιράζονται ψηφιακά κλειδιά του αυτοκινήτου με τους κατόχους των Pixel

0


Από την 1η Δεκεμβρίου 2022, το επίσημο
ιστολόγιο της Apple ανακοίνωσε την εφαρμογή των δυνατοτήτων του Δεκεμβρίου με βελτιώσεις στο Wear OS , ένα νέο γραφικό στοιχείο αναζήτησης του YouTube, κοινή χρήση ψηφιακών κλειδιών αυτοκινήτου μεταξύ κατόχων iPhone και Pixel και άλλα προνόμια.

Η ενημέρωση επιτρέπει στους χρήστες να «μοιράζονται απομακρυσμένα την πρόσβαση σε συμβατά αυτοκίνητα με φίλους και συγγενείς», λέγοντας ότι η δυνατότητα είναι «διαθέσιμη στο Pixel και μετά στο iPhone».

Η δυνατότητα θα είναι ευρύτερα διαθέσιμη σύντομα καθώς η Google εργάζεται για την προσθήκη υποστήριξης σε όλες τις συσκευές Android 12+. Το ίδιο ψηφιακό κλειδί αυτοκινήτου λειτουργεί σε Android και iOS και μπορείτε να αλλάξετε την αποδοχή ανά πάσα στιγμή.

Το ψηφιακό αυτοκίνητο είναι ένα σχετικά νέο πρότυπο, επομένως θα βρείτε αυτή τη δυνατότητα να υποστηρίζεται μόνο σε πρόσφατα οχήματα. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το τυπικό και πώς να προσθέσετε το κλειδί του αυτοκινήτου σας στην εφαρμογή Πορτοφόλι στο iPhone και στο Apple Watch, ανατρέξτε στο έγγραφο υποστήριξης της Apple . Για να μάθετε εάν το αυτοκίνητό σας είναι συμβατό, επικοινωνήστε με τον κατασκευαστή ή την αντιπροσωπεία σας.

Η Google παρέχει παρόμοιους πόρους με τον ιστότοπο Βοήθειας Android που εξηγεί πώς να ξεκινήσετε με τα ψηφιακά κλειδιά αυτοκινήτου , πώς να μοιραστείτε ένα ψηφιακό κλειδί αυτοκινήτου και πολλά άλλα.

Τι είναι τα ψηφιακά κλειδιά αυτοκινήτου; Πώς λειτουργούν;

Οι χρήστες iPhone απολαμβάνουν την υποστήριξη ψηφιακού κλειδιού αυτοκινήτου εδώ και αρκετά χρόνια, από την πρώτη εμφάνιση της δυνατότητας στο iOS 13.6 που κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2020. Σας επιτρέπει όχι μόνο να κλειδώνετε και να κλειδώνετε ένα συμβατό αυτοκίνητο με το iPhone σας αλλά και να το ξεκινάτε.

Μπορείτε να μοιραστείτε ένα ψηφιακό κλειδί αυτοκινήτου μέσω iMessage, εάν θέλετε να μοιραστείτε με ασφάλεια την πρόσβαση στο αυτοκίνητό σας με φίλους και συγγενείς. Τα ψηφιακά κλειδιά αυτοκινήτου σας είναι διαθέσιμα στην εφαρμογή Πορτοφόλι σε όλες τις συσκευές σας που είναι συνδεδεμένες με τον ίδιο λογαριασμό Apple ID. Όπως και με τις κάρτες σας Apple Pay, μπορείτε να σκουπίσετε εξ αποστάσεως τα ψηφιακά κλειδιά αυτοκινήτου από ένα χαμένο ή κλεμμένο iPhone.

Και χάρη στη λειτουργία Power Reserve του iPhone, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ψηφιακό κλειδί του αυτοκινήτου σας για έως και πέντε επιπλέον ώρες μετά την εξάντληση της μπαταρίας του τηλεφώνου.

Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !