Οι καλύτεροι φορτιστές MagSafe για το iPhone σας

0


Τα νεότερα iPhone διαθέτουν ενσωματωμένους μαγνήτες, γεγονός που τα καθιστά συμβατά με μια μεγάλη γκάμα αξεσουάρ, συμπεριλαμβανομένων των εξαιρετικά βολικών φορτιστών. Όταν χρησιμοποιείτε φορτιστές συμβατούς με MagSafe, δεν χρειάζεται να προσέχετε πώς τοποθετείτε το iPhone σας, καθώς κουμπώνουν απρόσκοπτα στο συμβατό iPhone.

Σχεδόν δύο χρόνια μετά το ντεμπούτο του MagSafe, υπάρχουν αμέτρητοι φορτιστές διαθέσιμοι σε διαφορετικές τιμές και μορφές. Επιτρέψτε μας, λοιπόν, να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε αυτό που θα ταιριάζει σε όλες τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας.

Ακολουθεί μια λίστα με τους καλύτερους φορτιστές MagSafe που αξίζει να αγοράσετε.

Οι καλύτεροι φορτιστές MagSafe για iPhone

Εδώ είναι οι καλύτεροι φορτιστές MagSafe που κάθε χρήστης iPhone θα πρέπει να σκεφτεί να αγοράσει. Αυτό περιλαμβάνει τον φορτιστή MagSafe της Apple και πολλές εναλλακτικές λύσεις φορτιστή MagSafe τρίτων κατασκευαστών.

1. Φορτιστής Apple MagSafe

Οι καλύτεροι φορτιστές MagSafe για iPhone

Η ασύρματη φόρτιση είναι παιχνιδάκι με αυτόν τον φορτιστή MagSafe. Μπορείτε να φορτίσετε τα iPhone 13, iPhone 13 Pro, iPhone 12 και iPhone 12 Pro ασύρματα με τέλεια ευθυγραμμισμένους μαγνήτες.

Δεδομένου ότι ο φορτιστής MagSafe είναι πιστοποιημένος με Qi, μπορείτε να φορτίσετε ασύρματα το iPhone 8 και μεταγενέστερα, καθώς και τα AirPods με ασύρματη θήκη φόρτισης, όπως θα κάνατε με οποιονδήποτε φορτιστή Qi.

Ωστόσο, σημειώστε ότι τα μοντέλα iPhone 13, iPhone 13 Pro, iPhone 12 και iPhone 12 Pro είναι τα μόνα ικανά για μαγνητική ευθυγράμμιση.

Επιπλέον, υπάρχει ένα ενσωματωμένο καλώδιο USB-C (1 μέτρο) με αυτόν τον ασύρματο φορτιστή.

Αγοράστε τον φορτιστή Apple MagSafe για 35 $ εδώ

2. Ασύρματος φορτιστής ESR HaloLock Kickstand

εναλλακτικές λύσεις φορτιστή MagSafe τρίτων

Ο ασύρματος φορτιστής ESR HaloLock Kickstand σάς επιτρέπει ταχύτερη και ευκολότερη φόρτιση με διαχείριση θερμότητας που σας επιτρέπει να φορτίζετε τα iPhone 13 και 14 από 0 έως 100% σε 2,5 ώρες

Με το On-Demand Kickstand, μπορείτε να απολαύσετε FaceTime με τα αγαπημένα σας πρόσωπα κατά τη φόρτιση. Το kickstand είναι εκεί όταν το χρειάζεστε, αλλά διπλώνει όταν δεν το χρειάζεστε.

Έρχεται με ένα αφαιρούμενο καλώδιο USB-C μήκους 1,5 ποδιών, που σας επιτρέπει να μετακινηθείτε κατά τη φόρτιση ή να το αφαιρέσετε για χάρη μιας θήκης που μπορείτε να πάρετε οπουδήποτε.

Επιπλέον, το σώμα από αλουμίνιο προσφέρει ανθεκτικότητα και εξαιρετική αίσθηση με κομψή και κομψή εμφάνιση.

Buy ESR HaloLock Kickstand Wireless Charger for $24.99 here

3. YLLZIΣυμβατό με φορτιστή MagSafe για iPhone 14

εναλλακτικές λύσεις φορτιστή MagSafe τρίτων

Χάρη στη δυνατότητα μαγνητικής φόρτισης, μπορείτε να ευθυγραμμίσετε τέλεια τον φορτιστή MagSafe με το τηλέφωνό σας και θα παραμείνει σταθερά συνδεδεμένος. Όταν το iPhone σας φορτίζεται, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για πολλά πράγματα, όπως απάντηση σε email, μηνύματα κειμένου, πραγματοποίηση κλήσεων, αναπαραγωγή παιχνιδιών, παρακολούθηση βίντεο, ακρόαση μουσικής ή παιχνίδια.

Αυτός ο μαγνητικός φορτιστής iPhone έρχεται με ένα ενσωματωμένο καλώδιο USB-C 3,94ft/1,2m και έναν προσαρμογέα USB-C γυναίκα σε αρσενικό USB, καθιστώντας το ευέλικτο στη χρήση του iPhone ενώ ξαπλώνετε στο κρεβάτι/καναπέ και αναζωογονώντας τον παλιό σας φορτιστή USB-A χωρίς να ξοδέψετε περισσότερα χρήματα.

Εκτός από την παροχή προστασίας από υπερβολική τάση, υπερβολική θερμοκρασία, υπερβολικό ρεύμα και βραχυκύκλωμα, αυτός ο φορτιστής MagSafe για το iPhone 13 παρέχει επίσης και άλλα χαρακτηριστικά ασφαλείας. Θα έχετε μια καλύτερη και ασφαλέστερη εμπειρία φόρτισης με αυτό το pad φόρτισης επειδή προστατεύει την μπαταρία της συσκευής σας από ζημιά υπερφόρτισης.

Αγοράστε YLLZI συμβατό με φορτιστή MagSafe για iPhone 14 για 17,99 $ εδώ

4. xiwxi Αναβαθμισμένος γρήγορος μαγνητικός ασύρματος φορτιστής 15W

Οι καλύτεροι φορτιστές MagSafe για iPhone

Ένας μαγνητικός ασύρματος φορτιστής είναι εξοπλισμένος με επαγγελματική τεχνολογία φόρτισης για να προστατεύει τη συσκευή σας από υπερφόρτιση, υπερβολικό ρεύμα, υπέρταση, υπερθέρμανση και βραχυκυκλώματα. Σας επιτρέπει να φορτίζετε το τηλέφωνό σας πιο γρήγορα και με μεγαλύτερη ασφάλεια. Ωστόσο, κατά τη φόρτιση, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν μεταλλικά υλικά στο πίσω μέρος της θήκης σας).

Επειδή είναι ελαφρύ, μπορείτε να το βάλετε στην τσέπη, στην τσάντα ώμου, στην τσάντα ή στην τσάντα ταξιδιού σας και καταλαμβάνει λίγο χώρο. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε όποτε και όπου το χρειάζεστε.

Εκτός από ανθεκτικό, αυτός ο μινιμαλιστικός φορτιστής mag διαθέτει μια κομψή και κομψή θήκη από κράμα αλουμινίου. Είναι συμβατό με μαγνητικές θήκες πάχους έως 5mm, καθώς και με AirPods 3/2/Pro με επίσημες θήκες φόρτισης.

Αγοράστε τον αναβαθμισμένο xiwxi 15W γρήγορο μαγνητικό ασύρματο φορτιστή για 13,99 $ εδώ

5. Μαγνητικός ασύρματος φορτιστής JSAUX Συμβατός με MagSafe

Δεν θα χρειαστεί ποτέ να ανησυχείτε μήπως βρείτε τη θύρα φόρτισής σας στο σκοτάδι του υπνοδωματίου σας. Είτε εργάζεστε, παρακολουθείτε βίντεο, ακούτε μουσική ή συνομιλείτε, η μαγνητική βάση ασύρματης φόρτισης σάς επιτρέπει να φορτίζετε ασύρματα το iPhone 14/13/12.

Υψηλής ποιότητας μεταλλικό υλικό παρέχει ανώτερη απόδοση και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Έχει 0,23 ίντσες (πάχος) και έχει ενσωματωμένο καλώδιο πολλαπλών θυρών μήκους 4,9 ποδιών, καθιστώντας τον τον μικρότερο και ελαφρύτερο ασύρματο φορτιστή MagSafe. Συνιστάται ιδιαίτερα η χρήση μετασχηματιστών τροφοδοσίας USB-C & USB-A 18W, 20W ή υψηλότερης ισχύος.

Μπορεί να παρατηρήσετε ότι ο μαγνητικός ασύρματος φορτιστής iPhone ή JSAUX ζεσταίνεται ελαφρώς κατά τη φόρτιση του iPhone σας, όπως ακριβώς συμβαίνει με έναν φορτιστή MagSafe. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας μπορεί να παραταθεί με λογισμικό που περιορίζει τη φόρτιση πάνω από 80% εάν η μπαταρία ζεσταθεί πολύ.

Αγοράστε μαγνητικό ασύρματο φορτιστή JSAUX συμβατό με MagSafe για 18,99 $ εδώ

6. Μαγνητικός ασύρματος φορτιστής OANDYS

εναλλακτικές λύσεις φορτιστή MagSafe τρίτων

Διαθέτει καλώδιο φόρτισης 5ft/1,5m 2A και λειτουργίες σύνδεσης Type-C και USB-A, επομένως δεν χρειάζεται πλέον να αγοράζετε νέους φορτιστές για το iPhone σας. Με ένα καλώδιο φόρτισης 5 ποδιών, μπορείτε να φορτίζετε το τηλέφωνό σας χωρίς διένεξη.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη μαγνητική ασύρματη βάση φόρτισης σχεδόν οπουδήποτε. Ανεξάρτητα από το αν εργάζεστε σε ένα έργο, παίζετε παιχνίδια, παρακολουθείτε ταινίες, ακούτε μουσική ή απλώς συνομιλείτε, οι μαγνήτες θα συνδεθούν με ασφάλεια στο iPhone σας.

Αυτός ο ασύρματος φορτιστής με πιστοποίηση Qi εξασφαλίζει ασφαλή και ασφαλή φόρτιση για το iPhone σας. Οι μαγνητικοί ασύρματοι φορτιστές συνοδεύονται από ένα ενσωματωμένο έξυπνο τσιπ που προστατεύει το τηλέφωνό σας από υπερθέρμανση, υπερφόρτιση και βραχυκυκλώματα.

Χάρη στον ελαφρύ σχεδιασμό του, μπορεί εύκολα να μεταφερθεί και να μπει σε μια τσέπη ή τσάντα χωρίς να πιάνει χώρο.

Αγοράστε το μαγνητικό ασύρματο φορτιστή OANDYS για 29,89 $ εδώ

7. Μαγνητικός ασύρματος φορτιστής LK

εναλλακτικές λύσεις φορτιστή MagSafe τρίτων

Σχεδιασμένο με τεχνολογία Magsafe, δεν θα χρειαστεί ποτέ να ανησυχείτε για την εξαφάνιση της θύρας φόρτισης στο σκοτάδι. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον μαγνητικό φορτιστή για iPhone, μπορείτε να απολαύσετε βιντεοπαιχνίδια, να παρακολουθήσετε βίντεο και το FaceTime από οποιαδήποτε γωνία.

Αυτός ο μικρός και ελαφρύς ασύρματος φορτιστής MagSafe έχει μόνο 0,3 ίντσες (πάχος) και 2,3 ίντσες (διάμετρος), καθώς και καλώδιο πολλαπλών θυρών 3,3 ποδιών. Αυτός ο μαγνητικός φορτιστής iPhone διαθέτει επίσης δύο θύρες USB: USB-C και USB-A.

Ο μαγνητικός ασύρματος φορτιστής Magsafe για iPhone παρέχει προστασία από υπερθέρμανση, προστασία από βραχυκύκλωμα και προστασία από υπερτάσεις, επιτρέποντάς σας να φορτίζετε με ασφάλεια χωρίς ανησυχία.

Αγοράστε το LK Magnetic Wireless Charger για 21,99 $ εδώ

Συνοψίσαμε τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις φορτιστή MagSafe για εσάς.

Οι φορτιστές είναι ιδανικοί για το σταθμό εργασίας σας, είτε θέλετε να τους χρησιμοποιείτε κατά την οδήγηση είτε θέλετε να διατηρήσετε το τηλέφωνό σας αισθητικά εμφανισμένο κατά τη φόρτιση. Συνολικά, οι ασύρματοι φορτιστές που προσφέρονται από αυτές τις μάρκες είναι το καλύτερο στοίχημά σας στην αγορά, καθώς προσφέρουν την πιο αξιόπιστη απόδοση.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !