Το WhatsApp υπενθυμίζει τα ακόλουθα γεγονότα που έλαβαν χώρα το 2022:

  • Κλήσεις έως και 32 ατόμων: Όπως και με τις φωνητικές κλήσεις, μπορείτε πλέον να πραγματοποιείτε βιντεοκλήσεις σε έως και 32 άτομα από το τηλέφωνό σας, τέσσερις φορές περισσότερες από πριν.
  • Δυνατότητα σίγασης ορισμένων ατόμων ή αποστολής μηνύματος: πατώντας παρατεταμένα ένα άτομο, μπορείτε είτε να θέσετε σε σίγαση αυτό το άτομο είτε να του στείλετε ένα μήνυμα, όλα αυτά ενώ συνεχίζετε την κλήση.
  • Σύνδεσμοι κλήσεων: Είτε η κλήση σας έχει προγραμματιστεί είτε αποφασιστεί την τελευταία στιγμή, μπορείτε εύκολα να προσκαλέσετε άτομα να συμμετάσχουν σε μια ομαδική κλήση κοινοποιώντας έναν σύνδεσμο κλήσης.
  • Έγχρωμες κυματομορφές: Τώρα μπορείτε εύκολα να δείτε ποιος μιλάει, ακόμα κι αν η κάμερα αυτού του ατόμου είναι απενεργοποιημένη.
  • Banner ειδοποιήσεων κατά την κλήση: Μια ειδοποίηση εμφανίζεται ως banner όταν κάποιος συμμετέχει στην ομαδική κλήση.

Στη συνέχεια έρχεται η λειτουργία Picture-in-Picture που δοκιμάζεται αυτήν τη στιγμή στην εφαρμογή iOS. Αυτή η δυνατότητα θα κυκλοφορήσει το 2023 για όλους και θα σας επιτρέψει να κάνετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα χάρη στη μειωμένη οθόνη βίντεο κατά τη διάρκεια μιας κλήσης.

Η WhatsApp υπενθυμίζει ότι όλες οι κλήσεις στην υπηρεσία της είναι κρυπτογραφημένες από άκρο σε άκρο από προεπιλογή για να διασφαλίζεται το απόρρητο και η ασφάλεια. «Το επόμενο έτος, θα κάνουμε περαιτέρω βελτιώσεις για να συνεχίσουμε να σας προσφέρουμε υψηλής ποιότητας ιδιωτικές κλήσεις, όπου κι αν βρίσκεστε στον κόσμο », καταλήγει το μήνυμα.