Η Coca-Cola φέρεται να κυκλοφορήσει σύντομα το δικό της ολοκαίνουργιο smartphone

0


Η Coca-Cola, η γνωστή εταιρεία αναψυκτικών, πρόκειται να προχωρήσει από τα μπουκάλια στις τσέπες μας. Η εταιρεία είναι πλέον έτοιμη να κυριαρχήσει και στην κατηγορία των smartphone. Σύμφωνα με πρόσφατες αναφορές, η εταιρεία πρόκειται να εισέλθει στη βιομηχανία των smartphone με το δικό της smartphone Coca-Cola. Όπως όλοι γνωρίζουμε, η Coca-cola είναι μια από τις πιο διάσημες και αγαπημένες εταιρείες για τους λάτρεις των αναψυκτικών.

Η Coca-Cola είναι ο αδιαμφισβήτητος βασιλιάς της αγοράς για τόσα πολλά χρόνια. Ωστόσο, επί του παρόντος, η μάρκα σκοπεύει να εξερευνήσει και άλλα τμήματα. Σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες διαρροές, το smartphone της coca-cola πρόκειται να κυκλοφορήσει στην Ινδία τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους. Αναφορές που κοινοποιήθηκαν από διάσημους tipsters πρότειναν την προώθηση της Coca-cola στην αγορά των smartphone.

Ο tipster μοιράστηκε περαιτέρω την εικόνα της επικείμενης συσκευής, η οποία την δείχνει να έχει δύο κάμερες και μια κόκκινη εμφάνιση, πιθανώς για το εμβληματικό κόκκινο χρώμα της εταιρείας. Έγραψε στο tweet μαζί με την  φωτογραφία, «Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι η συσκευή θα κυκλοφορήσει αυτό το τρίμηνο στην Ινδία. Η Coca-Cola συνεργάζεται με μια επωνυμία smartphone για αυτό το νέο τηλέφωνο».

Τηλέφωνο Cola

Ωστόσο, ο Sharma δεν αποκάλυψε καμία πληροφορία σχετικά με το όνομα της εταιρείας που πρόκειται να βοηθήσει στη κατασκευή του  smartphone με θέμα την Coca-Cola.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !