Ένα από τα νέα χαρακτηριστικά του iPhone 15 θα είναι η υποστήριξη για Wi-Fi 6E, σύμφωνα με πληροφορίες από τους Blayne Curtis και Tom O'Malley, αναλυτές της τράπεζας Barclays. Δεν διευκρινίζουν, ωστόσο, εάν αυτό θα ισχύει για όλα τα μοντέλα ή μόνο για τα μοντέλα Pro.

Το γεγονός ότι η υποστήριξη για Wi-Fi 6E θα ήταν πραγματικότητα με το iPhone 15 μπορεί να γίνει κατανοητό. Η Apple το προσφέρει ήδη σε πολλές συσκευές, όπως το iPad Pro 11 και 12,9 ιντσών , καθώς και το MacBook Pro 14 και 16 ιντσών και το Mac mini . Από την πλευρά τους, οι διαφορετικές παραλλαγές του iPhone 14 αρκούνται στο Wi-Fi 6.

Το Wi-Fi 6E προσφέρει τις δυνατότητες  του Wi-Fi 6, συμπεριλαμβανομένων των υψηλότερων επιδόσεων, χαμηλότερου λανθάνοντος χρόνου και ταχύτερους ρυθμούς μεταφοράς, όλα επεκταμένα με τη ζώνη των 6 GHz. Το επιπλέον φάσμα παρέχει περισσότερο εναέριο χώρο από το υπάρχον Wi-Fi 2,4 GHz και 5 GHz, το οποίο συμβάλλει στην αύξηση του εύρους ζώνης και στη μείωση των παρεμβολών.

Θα πρέπει να ξέρετε ότι είχαν ήδη κυκλοφορήσει φήμες για τέτοια υποστήριξη με τα iPhone 13 και iPhone 14. Αυτό δεν συνέβη όπως μπορούμε να δούμε, οπότε εδώ είναι η φήμη που μιλάει ξανά γι 'αυτό για τη σειρά του 2023. Αλλά για μια φορά, φαίνεται καλό για φέτος, γνωρίζοντας ότι η Apple προσφέρει ήδη την υποστήριξή της σε πολλές συσκευές.