Το DynamicCow ενεργοποιεί το Dynamic Island σε όλες τις συσκευές χωρίς jailbreak

0

Τα iPhone 14 Pro και 14 Pro Max της Apple είναι τα μόνα κινητά της εταιρείας που υποστηρίζουν εγγενώς τη
δυνατότητα Dynamic Island , και ενώ ένα tweak για jailbreak συσκευές με το όνομα Dynamic Peninsula θα μπορούσε να προσφέρει παρόμοια εμπειρία σε συσκευές με εγκοπή, δεν έχουν όλοι πρόσβαση σε ένα jailbreak  ειδικά αν χρησιμοποιεί κάποιος  το iOS 16.

Το DynamicCow ενεργοποιεί το Dynamic Island σε μη υποστηριζόμενες συσκευές με το σφάλμα MacDirtyCow.

Έτσι είναι αρκετά ενδιαφέρον όπως φαίνεται που ο προγραμματιστής matteozappia βρήκε έναν τρόπο να ενεργοποιήσει το Dynamic Island σε όλες τις συσκευές iOS 16 μέσω του σφάλματος MacDirtyCow . Έρχεται με τη μορφή μιας εφαρμογής  εκτός του store που ονομάζεται DynamicCow .

Όπως μπορείτε να δείτε στα παραπάνω παραδείγματα στιγμιότυπων της οθόνης, το DynamicCow ενεργοποιεί την ίδια λειτουργία Dynamic Island που έχουν οι χρήστες iPhone 14 και 14 Pro Max σε άλλες συσκευές. Σε αυτή την περίπτωση, πρόκειται για ένα iPhone X.

Όχι μόνο το ελαχιστοποιημένο Dynamic island εμφανίζεται όπως θα έπρεπε, αλλά και οι αλληλεπιδράσεις, όπως  για να δείτε πράγματα όπως πληροφορίες, Αναπαραγωγή τώρα, και άλλα...

Η εφαρμογή DynamicCow έχει ενσωματωμένες δύο ρυθμίσεις με την μια για το iPhone 14 Pro και την  άλλη για το iPhone 14 Pro Max. Οι χρήστες θα πρέπει να επιλέξουν τις θήκες επιλογής στην ανάλυση οθόνης της συσκευής τους για να ταιριάζουν καλύτερα στην οθόνη τους.

Το DynamicCow μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιαδήποτε συσκευή iOS 16 με βοηθητικά προγράμματα όπως το AltStore ή το Sideloady . Οι παλαιότερες εκδόσεις του iOS δεν υποστηρίζονται από τότε που το Dynamic Island παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο iOS 16. Προφανώς, καθώς πρόκειται για ένα πρόσθετο σφάλματος MacDirtyCow, τυχόν αλλαγές θα επανέλθουν μετά την επανεκκίνηση.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την εφαρμογή DynamicCow και να την κατεβάσετε μόνοι σας, φροντίστε να μεταβείτε στη σελίδα GitHub του προγραμματιστή . Δεν απαιτείται jailbreak για να χρησιμοποιήσετε το σφάλμα MacDirtyCow και δεν κινδυνεύει απο κάτι η συσκευή σας.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !