Το FingerLock είναι ένα προσαρμόσιμο κουμπί κλειδώματος της οθόνης

0

Υπάρχει ένας μοναδικός τρόπος για να εξατομικεύσετε την οθόνη κλειδώματος του iPhone σας με το FingerLock από τον MTAC8
. Αυτό το tweak προσφέρει έναν διασκεδαστικό και προσαρμόσιμο τρόπο για να βελτιώσετε την εμπειρία κλειδώματος οθόνης και να την κάνετε να ξεχωρίζει από τους άλλους, προσθέτοντας ένα προσαρμόσιμο κουμπί ξεκλειδώματος.

Τι είναι το FingerLock;

Το FingerLock είναι μια δωρεάν προσαρμογή για συσκευές με jailbreak που επιτρέπει την προσαρμογή του κουμπιού ξεκλειδώματος στην οθόνη κλειδώματος. Η τελευταία έκδοση έχει ενημερωθεί για να υποστηρίζει το iOS 14, iOS 15 και iOS 16, καθιστώντας την συμβατή με τα πιο πρόσφατα jailbreak Palera1n και XinaA15.

Αφού ολοκληρωθεί η εγκατάσταση του FingerLock tweak, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε ένα ειδικό παράθυρο προτιμήσεων από την εφαρμογή Ρυθμίσεις. Από εδώ μπορείτε να διαμορφώσετε την ενεργοποίηση και απενεργοποίηση του tweak, καθώς και να διαμορφώσετε όλες τις διαθέσιμες επιλογές ώστε να ταιριάζουν στις προτιμήσεις σας, συμπεριλαμβανομένης της τοποθέτησης κουμπιών. > προσαρμογή κλειδώματος οθόνης που αναπτύχθηκε από τον @MTAC8 και συνοδεύεται από ένα προεπιλεγμένο θέμα δακτυλικών αποτυπωμάτων, αλλά μπορείτε εύκολα να εισαγάγετε τις δικές σας εικόνες για να προσαρμόσετε το κουμπί ξεκλειδώματος. Ο σχεδιασμός και η λειτουργικότητα του tweak έχουν εκτελεστεί επιδέξια από τον προγραμματιστή του.

Αυτό το tweak προσθέτει ένα ελκυστικό κουμπί λογισμικού σε σχήμα δακτυλικού αποτυπώματος στην οθόνη κλειδώματος. Μπορείτε να πατήσετε αυτό το κουμπί για να ξεκλειδώσετε τη συσκευή αντί να χρησιμοποιήσετε το κουμπί Αρχική σελίδα ή να σύρετε προς τα επάνω στη γραμμή αρχικής οθόνης. Το καλύτερο χαρακτηριστικό αυτού του tweak είναι η πλήρως προσαρμόσιμη φύση του, επιτρέποντάς σας να προσαρμόσετε το κουμπί στο iOS 14 – iOS 16.2 σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

Το FingerLock είναι ένα ευέλικτο tweak που όχι μόνο επιτρέπει στους χρήστες να προσαρμόσουν το θέμα του κουμπιού ξεκλειδώματος, αλλά προσφέρει επίσης διάφορες άλλες επιλογές. Αυτά περιλαμβάνουν τη δυνατότητα αλλαγής του χρώματος απόχρωσης του κουμπιού για παράκαμψη του επιλεγμένου χρώματος εικόνας, απόκρυψης μηνυμάτων ξεκλειδώματος, απόκρυψης ενδείξεων σελίδας κλειδώματος οθόνης και αλλαγής της προεπιλεγμένης θέσης του κουμπιού ξεκλειδώματος στην οθόνη κλειδώματος.

Το ενσωματωμένο πρόγραμμα επεξεργασίας θέσης κουμπιών σάς επιτρέπει να το αλλάξετε οριζόντια και κατακόρυφη μετατόπιση, να ορίσετε την εισαγωγή εικόνας σε ένα εύρος από 0 έως 30 και να επιλέξετε ένα θέμα κουμπιού για γρήγορη προεπισκόπηση.

Το προσαρμόσιμο κουμπί κλειδώματος οθόνης για iOS λειτουργεί σε όλα τα σύγχρονα jailbreak που κυκλοφορούν για iOS 14.0 έως iOS 16.2. Επιπλέον, μπορείτε να εκτελέσετε το tweak στο πιο πρόσφατο Palera1n Jailbreak για iOS 15 – iOS 16.2 που κυκλοφόρησε για A9-A11 iDevices και XinaA15 για iOS 15 – 15.1.1 σε A12-A15.

Τροποποιήθηκαν δύο οθόνες iPhone FingerLock.

Προσθήκη αποθετηρίου

Το FingerLock είναι ένα δωρεάν πακέτο που μπορείτε να το αποκτήσετε μέσω του Havoc Repository. Για να εγκαταστήσετε το προσαρμόσιμο κουμπί Lock Screen στη συσκευή σας με iOS 14 έως iOS 16, απλώς προσθέστε το FingerLock Repo στον διαχειριστή πακέτων. Η έκδοση 3.0 δεν προσφέρει συμβατότητα προς τα πίσω.

Για να εγκαταστήσετε το FingerLock tweak στη jailbrock συσκευή σας iOS, ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

  1. Ανοίξτε την εφαρμογή Cydia από την Αρχική οθόνη.
  2. Πατήστε στην καρτέλα Πηγές και, στη συνέχεια, επιλέξτε Επεξεργασία.
  3. Προσθέστε την ακόλουθη διεύθυνση URL αποθετηρίου: https://havoc.app
  4. Εγκαταστήστε το πακέτο FingerLock από το νέο αποθετήριο.
  5. Για να εφαρμόσετε όλες τις αλλαγές αναπνέοντας το iPhone σας.
  6. Μόλις εγκατασταθεί, το tweak μπορεί να ενεργοποιηθεί από την εφαρμογή Ρυθμίσεις.

 


 


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !