Το τέλος των εφαρμογών Twitter τρίτων

Το Twitter επιβεβαίωσε ότι έχει απαγορεύσει οικειοθελώς τις εφαρμογές τρίτων. Το κοινωνικό δίκτυο ενημέρωσε τη συμφωνία ανάπτυξης και πιο συγκεκριμένα το τμήμα «Περιορισμοί» υποδεικνύοντας ότι οι προγραμματιστές δεν μπορούν «να δημιουργήσουν μια υπηρεσία ή ένα προϊόν που υποκαθιστά ή είναι παρόμοιο με τις εφαρμογές του Twitter» . Στην πραγματικότητα, οι εφαρμογές τρίτων δεν μπορούν πλέον να λειτουργήσουν.

Το Tapbots δημοσίευσε μια σειρά από Tweetbot για να αποχαιρετήσει το Tweetbot, ενώ δημοσίευσε μια εικόνα με έναν τάφο και τις ημερομηνίες Απρίλιος 2011 – Ιανουάριος 2023:

Πείτε αντίο στο Tweetbot.

Είμαστε περήφανοι που σας εξυπηρετούμε τα τελευταία 12 χρόνια, αλλά λόγω συνθηκών πέρα ​​από τον έλεγχό μας, πρέπει να κλείσουμε το Tweetbot. Σας ευχαριστούμε πολύ για την υπομονή και την υποστήριξή σας σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για το Tweetbot.

Εάν έχετε μια υπάρχουσα συνδρομή στο Tweetbot, θα συνεργαστούμε με την Apple για να ακυρώνουμε αυτόματα τυχόν ανανεώσεις, αλλά αυτό πιθανότατα θα διαρκέσει μερικές ημέρες. Μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις iOS -> Το Apple ID σας -> Συνδρομές -> Tweetbot.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα παραμείνουμε στο δίκτυο Mastodon στη διεύθυνση https://tapbots.social/@tapbots και σύντομα θα στείλουμε μια νέα εφαρμογή που ονομάζεται Ivory. Αν σας άρεσε το Tweetbot, θα λατρέψετε το Ivory και θα νιώσετε σαν στο σπίτι σας χρησιμοποιώντας το.

Προς το παρόν, οι εφαρμογές Tweetbot εξακολουθούν να είναι διαθέσιμες στο App Store και στο Mac App Store. Αντίθετα, το Icon Factory αφαίρεσε το Twitterrific, τόσο από το App Store στο iOS όσο και από το Mac App Store στο macOS. Η ομάδα εκμεταλλεύεται την ευκαιρία για να αποδοκιμάσει την έλλειψη επικοινωνίας από την πλευρά του Twitter.

Σήμερα, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε την επίσημη εφαρμογή Twitter ή τον ιστότοπό της για να επωφεληθείτε από το κοινωνικό δίκτυο.