Τεχνικά, η οθόνη του iPhone 15 Pro θα εξακολουθούσε να είναι επίπεδη, όπως είναι και τώρα. Αλλά θα έπρεπε να περιμένετε καμπύλα σύνορα. Αυτός ο συνδυασμός καμπύλων άκρων και λεπτότητας θα μπορούσε να δώσει ένα αποτέλεσμα παρόμοιο με αυτό που βρίσκουμε στο Apple Watch Series 7 ή 8, σύμφωνα με τον leaker.

Τα iPhone 15 και iPhone 15 Plus θα έχουν επίσης το δικαίωμα σε αυτήν την καμπύλη εμφάνιση όσον αφορά τα περιγράμματα. Από την άλλη, δεν θα επωφεληθούν από τα πιο λεπτά σύνορα. Θα πρέπει να περιμένουμε ένα αποτέλεσμα κοντά σε αυτό που βρίσκουμε στα iPhone 14 και iPhone 14 Plus.

Ο leaker επιβεβαιώνει επίσης πληροφορίες που είναι ήδη γνωστές εδώ και λίγο καιρό: τίποτα δεν θα αλλάξει φέτος όσον αφορά το μέγεθος της οθόνης. Η Apple θα εξακολουθεί να προσφέρει 6,1 και 6,7 ίντσες για τις τέσσερις παραλλαγές του iPhone 15. Προσθέτει ότι όλα τα νέα iPhone θα δικαιούνται το Dynamic Island, δηλαδή τη δυναμική εγκοπή που έκανε το ντεμπούτο του στα iPhones 14 Pro και iPhone 14 Pro Max. Και πάλι, αυτές οι πληροφορίες ήταν ήδη γνωστές .