Πώς να αποκλείσετε τις ενημερώσεις του iOS 15

0


Όταν περιμένετε να έρθει ένα νέο jailbreak στο iOS 15, η καλύτερη ιδέα είναι να παραμείνετε όσο το δυνατόν πιο χαμηλά με το υλικολογισμικό. Η Apple αναγκάζει τα iPhone να αναβαθμιστούν, αλλά υπάρχει μια απλή λύση για να αποκλείσετε τις ενημερώσεις iOS χρησιμοποιώντας ένα προφίλ tvOS σε συσκευές χωρίς jailbreak.

Αποκλεισμός ενημέρωσης iOS

Θα σας μεταφέρω στη διαδικασία ψευδοεγκατάστασης του προφίλ iOS tvOS 16 για να απενεργοποιήσετε τις ενημερώσεις OTA στη συσκευή σας. Δεν απαιτείται jailbreak. Η εγκατάσταση αυτού του προφίλ είναι πολύ εύκολη και το πιο σημαντικό σας εξασφαλίζει ότι το υλικολογισμικό δεν θα ενημερωθεί. Λειτουργεί με iOS 14 και iOS 15.

Βήμα 1. Πατήστε στο no-ota16.mobileconfig από το Safari στο iPhone ή το iPad σας.

Βήμα 2. Επιλέξτε "Να επιτρέπεται" όταν σας ζητηθεί "Αυτός ο ιστότοπος προσπαθεί να πραγματοποιήσει λήψη ενός προφίλ διαμόρφωσης..." για να επιτρέψετε τη λήψη του προφίλ tvOS.

Βήμα 3. Ελέγξτε το πρόσφατα εγκατεστημένο προφίλ από την εφαρμογή Ρυθμίσεις και πατήστε. Θα εμφανιστεί μια νέα ενότητα Λήψη προφίλ και πατήστε σε αυτήν για να συνεχίσετε.

Βήμα 4. Θα ανοίξει το προφίλ εγκατάστασης του ληφθέντος προφίλ λογισμικού tvOS 16 Beta. Θα πρέπει να είναι υπογεγραμμένο από πιστοποιητικό AppleCare.

Εγκαταστήστε το προφίλ στο στιγμιότυπο οθόνης iOS 15

Βήμα 5. Πατήστε Εγκατάσταση και εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασής σας εάν σας ζητηθεί.

Εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης στο στιγμιότυπο οθόνης του iPhone

Step 6. Confirm installation of the tvOS profile by tapping the Install button again.

Επιβεβαίωση εγκατάστασης προφίλ tvOs

Βήμα 7. Επανεκκινήστε τη συσκευή σας όταν σας ζητηθεί να εφαρμόσετε αλλαγές και να απενεργοποιήσετε τις ενημερώσεις iOS.

 Απαιτείται στιγμιότυπο οθόνης για επανεκκίνηση του iPhone

Οι ενημερώσεις υλικολογισμικού στη συσκευή σας θα πρέπει τώρα να είναι απενεργοποιημένες. Επιβεβαιώστε αυτό ανοίγοντας την εφαρμογή Ρυθμίσεις και πλοηγηθείτε στις ενότητες Γενικά Ενημέρωση λογισμικού. Εάν δείχνει ότι το "iOS είναι ενημερωμένο", το προφίλ αποκλείει επιτυχώς τις ενημερώσεις iOS.

Καταργήστε το προφίλ tvOS iOS 15

Για να ενεργοποιήσετε ξανά τις ενημερώσεις iOS, ακολουθήστε τα βήματα για να καταργήσετε τον αποκλεισμό ενημερώσεων υλικολογισμικού. Λάβετε υπόψη ότι με την κατάργηση του Προφίλ tvOS ενδέχεται να ενημερώσετε ακούσια το iOS σε υψηλότερο υλικολογισμικό και να μην μπορείτε να κάνετε jailbreak στο εγγύς μέλλον. Η Apple διορθώνει ζητήματα ασφαλείας στις τελευταίες εκδόσεις.

Βήμα 1. Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις.

Βήμα 2. Ανοίξτε το General Storage & iCloud Usage Manage Storage και διαγράψτε δεδομένα OTA.

Βήμα 3. Μεταβείτε στο Γενικά Διαχείριση προφίλ και συσκευής.

Βήμα 4. Επιλέξτε το Προφίλ λογισμικού tvOS 16 Beta.

Βήμα 5. Πατήστε στο κουμπί Κατάργηση προφίλ.

Βήμα 6. Εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασής σας όταν απαιτείται.

Βήμα 7. Επιβεβαιώστε την απεγκατάσταση αγγίζοντας ξανά την ταινία Αφαίρεση.

Καταργήστε το στιγμιότυπο οθόνης του Προφίλ tvOS

Προσαρμογή OTA Disabler

Τα περισσότερα σύγχρονα εργαλεία jailbreak όπως το unc0ver ή το Taurine προσφέρουν μια ενσωματωμένη επιλογή για τον αποκλεισμό ενημερώσεων iOS. Η ichitaso δημιούργησε το OTADisabler tweak για να απενεργοποιήσει τις ενημερώσεις σε iOS 9, iOS 10, iOS 11, iOS 12, iOS 13 και iOS 14. Υποστηρίζει yalu + match_portal, Electra, unc0ver, checkra1n , Odyssey κ.λπ.

Είναι σημαντικό να απενεργοποιήσετε τις ενημερώσεις iOS για να είστε σίγουροι ότι το σύστημα δεν θα αναβαθμιστεί ακούσια. Αυτό το tweak είναι η ασφάλιση για να έχετε μια επιλογή εκ νέου jailbreak μετά από κάθε επανεκκίνηση της συσκευής. Προσθέστε το επίσημο OTADisabler Repo στη λίστα πηγών Cydia και εγκαταστήστε το tweak.

Προσθέστε το αποθετήριο OTADisabler στον διαχειριστή πακέτων σας.

  1. Ανοίξτε την εφαρμογή Cydia για να προσθέσετε το αποθετήριο ichitaso.
  2. Αγγίξτε Πηγές → Επεξεργασία → Προσθήκη της διεύθυνσης URL αποστολής https://cydia.ichitaso.com.
  3. Εγκαταστήστε το tweak OTADisabler από το νέο αποθετήριο.
  4. Επανεκκινήστε το Springboard με την εφαρμογή Cydia.
  5. Το tweak δεν απαιτεί καμία ρύθμιση.

Εναλλακτικά, χρησιμοποιήστε τους γρήγορους συνδέσμους που είναι διαθέσιμοι στο επάνω μέρος αυτής της σελίδας για να προσθέσετε το αποθετήριο στους αγαπημένους σας διαχειριστές πακέτων (Cydia, Sileo, Installer, Zebra) με ένα μόνο κλικ.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !