Στις σημειώσεις για την υποψήφια έκδοση iOS 16.3, η Apple δηλώνει: "Διορθώθηκε ένα πρόβλημα όπου ενδέχεται να εμφανιστούν οριζόντιες γραμμές προσωρινά κατά την ενεργοποίηση του iPhone 14 Pro Max" .

Τον Δεκέμβριο, υπήρξαν αρκετές μαρτυρίες από χρήστες που ανέφεραν αυτό το σφάλμα , χωρίς να είναι γνωστό από πού ακριβώς προήλθε το πρόβλημα. Φαινόταν ότι το πρόβλημα ήταν λογισμικό και όχι υλικό, κάτι που η Apple επιβεβαίωσε πριν από λίγες ημέρες σε εσωτερικό υπόμνημα. Αυτό το σημείωμα έδειξε ότι βρισκόταν στα σκαριά μια επιδιόρθωση και θα ήταν σύντομα διαθέσιμη. Ως εκ τούτου, θα φτάσει με το iOS 16.3.

Η υποψήφια έκδοση για iOS 16.3 είναι διαθέσιμη από χθες , τόσο για προγραμματιστές όσο και για δημόσιους δοκιμαστές. Η Apple έχει ήδη ανακοινώσει ότι η τελική έκδοση θα είναι διαθέσιμη σε όλους την επόμενη εβδομάδα. Αν όλα πάνε καλά, η τελική έκδοση την επόμενη εβδομάδα θα είναι αυστηρά πανομοιότυπη με την υποψήφια έκδοση που διανεμήθηκε χθες. Αντίθετα, εάν εντοπιστεί οποιοδήποτε πρόβλημα εντός των επόμενων ημερών, μια τροποποιημένη έκδοση με μία ή περισσότερες επιδιορθώσεις θα είναι διαθέσιμη για λήψη.

Υπενθυμίζουμε ότι η κύρια καινοτομία της ενημέρωσης θα είναι η υποστήριξη φυσικών κλειδιών ασφαλείας για έλεγχο ταυτότητας σε δύο βήματα (2FA).