iPhone 14 Pro και οθόνη πάντα αναμμένη: Mια δοκιμή μας δείχνει τον αντίκτυπο στην αυτονομία

0


Ένα από τα νέα χαρακτηριστικά του
iPhone 14 Pro είναι η Always-On Display, μια δυνατότητα που κυκλοφορεί εδώ και καιρό στην πλευρά των smartphone Android. Αλλά εδώ έρχεται ένα ερώτημα... έχει αυτό το σύστημα αντίκτυπο στην αυτονομία;

Το PhoneBuff έκανε μια δοκιμή για να ανακαλύψει ποιος ήταν ο αντίκτυπος στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του iPhone 14 Pro με τη λειτουργία πάντα ανοιχτής οθόνης. Πρώτα απ 'όλα, αξίζει να θυμόμαστε ότι το iOS 16.2 προσφέρει επιλογές προσαρμογής . Είναι επομένως δυνατό να έχετε τη σκοτεινή ταπετσαρία και το κείμενο μόνο το κείμενο ή την οθόνη απενεργοποιημένα (με τη λειτουργία απενεργοποιημένη σε αυτήν την περίπτωση).

Η πρώτη δοκιμή είναι να έχετε ακριβώς καθεμία από τις τρεις διαμορφώσεις. Κατά την πρώτη φάση, τα iPhone ήταν σε ένα δωμάτιο όπου η ισχύς φωτισμού ήταν 150 lux. Μετά από 8 ώρες το iPhone με τη σκοτεινή ταπετσαρία και το κείμενο μειώνεται στο 98%. Το ίδιο ισχύει για αυτόν που έχει μόνο το κείμενο. Από την πλευρά του, το μοντέλο με απενεργοποιημένη τη λειτουργία παρέμεινε στο 100%.

Η δεύτερη δοκιμή είναι παρόμοια, με τη διαφορά ότι η ισχύς φωτισμού εδώ είναι 1.000 lux. Τα αποτελέσματα είναι σχεδόν πανομοιότυπα, εκτός από την πρώτη διαμόρφωση που αυξήθηκε στο 97%, και πάλι μετά από οκτώ ώρες.

Έπειτα έρχεται το τρίτο τεστ όπου η διάρκεια δεν είναι οκτώ ώρες αλλά 24 ώρες. Το iPhone με τη σκοτεινή ταπετσαρία και το κείμενο είδε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του να πέφτει στο 80%. Ήταν στο 84% για με μόνο κείμενο. Δεν έχει αλλάξει τίποτα για με απενεργοποιημένη τη λειτουργία, παραμένει στο 100%.

Έγινε μια τελική δοκιμή με το Samsung Galaxy S22 Ultra. Μετά από 24 ώρες, τόσο τα smartphone της Apple όσο και της Samsung μειώθηκαν στο 84% με την εμφάνιση μόνο κειμένου.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !