Το Apple Fitness+ προσθέτει το Kickboxing στις 9 Ιανουαρίου

0


Από τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου, η Apple προσθέτει το Kickboxing στην υπηρεσία του Apple Fitness+, μαζί με άλλες βελτιώσεις, όπως ένα νέο θέμα διαλογισμού ύπνου, νέες προπονήσεις με μουσική από την Beyonce, μια νέα σεζόν του Time to Walk, δύο νέες συλλογές και τρεις νέους εκπαιδευτές.
«Ανεξάρτητα από το πού βρίσκονται οι άνθρωποι το ταξίδι υγείας και ευεξίας, με το Fitness+ διευκολύνει το ξεκίνημα και τη διατήρηση του κίνητρου με προπονήσεις και διαλογισμούς που είναι φιλόξενοι για όλους», δήλωσε ο Jay Blahnik, αντιπρόεδρος Fitness Technologies της Apple. «Είτε οι άνθρωποι θέλουν να ενισχύσουν την καρδιαγγειακή τους άσκηση με τον πιο πρόσφατο τύπο προπόνησης, το Kickboxing, να μεταβούν στις τελευταίες επιτυχίες της Beyoncé είτε να χαλαρώσουν πριν τον ύπνο με έναν διαλογισμό, υπάρχει πραγματικά κάτι για όλους να φροντίσουν το σώμα και το μυαλό τους τη νέα χρονιά. "
Το Apple Fitness+ προσθέτει το Kickboxing στις 9 Ιανουαρίου Το

Kickboxing και Νέοι Προπονητές
Οι προπονήσεις kickboxing μπορούν να βοηθήσουν στην οικοδόμηση της φυσικής κατάστασης σε όλο το σώμα και είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να χτίσετε δύναμη, αντοχή, συντονισμό και ισορροπία. Από τις 9 Ιανουαρίου, το Fitness+ θα προσθέσει το Kickboxing ως νέο τύπο προπόνησης cardio του ολικού σώματος. Κάθε προπόνηση θα αποτελείται από έναν ξεχωριστό γύρο κινήσεων που ακολουθείται από έναν τελευταίο γύρο, ο οποίος θα συνδυάζει τις κινήσεις που μόλις έμαθαν οι χρήστες σε ένα πλήρες διάστημα ενός λεπτού. Δεν απαιτείται εξοπλισμός και οι προπονήσεις θα διαρκούν 10, 20 ή 30 λεπτά.

Το kickboxing θα διευθύνεται από δύο εκπαιδευτές του Fitness+. Ο Jamie-Ray Hartshorne, τον οποίο οι χρήστες γνωρίζουν και αγαπούν από τις προπονήσεις Treadmill, HIIT και Time to Run, εκπαιδεύτηκε στο muay thai και διαγωνίστηκε επαγγελματικά στην Ταϊλάνδη.

Επιπλέον, η Nez Dally θα ενταχθεί στην ομάδα προπονητών για να ηγηθεί των προπονήσεων Kickboxing. Η μαχήτρια του muay thai έγραψε ιστορία όταν έγινε η πρώτη γυναίκα που αγωνίστηκε στην Ταϊλάνδη φορώντας χιτζάμπ. Στις προπονήσεις της, φέρνει την ορμή ενός αθλητή με υψηλές επιδόσεις για να ενδυναμώσει τους χρήστες .  

Το Fitness+ είναι διαθέσιμο σε Αυστραλία, Αυστρία, Βραζιλία, Καναδά, Κολομβία, Γαλλία, Γερμανία, Ινδονησία, Ιρλανδία, Ιταλία, Μαλαισία, Μεξικό, Νέα Ζηλανδία, Πορτογαλία, Ρωσία, Σαουδική Αραβία, Ισπανία, Ελβετία, ΗΑΕ, Ηνωμένο Βασίλειο και οι ΗΠΑ.
● Περιλαμβάνονται τρεις μήνες Apple Fitness+ για πελάτες που αγοράζουν Apple Watch Series 4 ή μεταγενέστερη έκδοση, iPhone 11 ή μεταγενέστερη έκδοση, iPad (9ης γενιάς) ή μεταγενέστερη έκδοση, iPad Air (5η γενιά) ή μεταγενέστερη, iPad mini (6η γενιά) ή μεταγενέστερη έκδοση, iPad Pro 11 ιντσών (3ης γενιάς) ή νεότερο, iPad Pro 12,9 ιντσών (5ης γενιάς) ή νεότερο, Apple TV HD ή Apple TV 4K (2ης γενιάς). Ένας μήνας Fitness+ περιλαμβάνεται για όλους τους άλλους νέους συνδρομητές.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !