Η Apple είχε ήδη αυξήσει τις τιμές του iPhone 14 (Pro) στην Ευρώπη και η ιστορία θα μπορούσε να επαναληφθεί και φέτος με το iPhone 15 Pro. Σε κάθε περίπτωση, τουλάχιστον αυτό ψιθυρίζεται στο
Weibo .

Εάν η φήμη είναι αληθινή, η Apple θα αυξήσει την τιμή του iPhone 15 Pro προκειμένου να διευρύνει το χάσμα με το iPhone 15 Plus. Δεν υπάρχει καμία ακρίβεια στις πληροφορίες σχετικά με την ίδια την άνοδο. Από την άλλη, διευκρινίζεται ότι τα iPhone 15 και iPhone 15 Plus δεν θα άλλαζαν από άποψη τιμής σε σχέση με το υπάρχον iPhone 14.

Πρέπει να ξέρετε ότι η Apple είχε ήδη αρχικά αυξήσει τις τιμές με το iPhone 13 . Υπήρχε αύξηση 100 ευρώ για τα μοντέλα Pro για παράδειγμα. Φέτος, τα iPhone 14s πήραν και πάλι επιπλέον ευρώ σε σύγκριση με τους προκατόχους τους. Η Ευρώπη είναι πολύ κακή σε σύγκριση με άλλες ανεπτυγμένες χώρες όσον αφορά τους δασμούς. Η οικονομική κατάσταση με τον πληθωρισμό και η ισοτιμία του ευρώ έναντι του δολαρίου δεν βοήθησαν πραγματικά τους Ευρωπαίους.

Από την άλλη πλευρά, η φήμη στο Weibo «επιβεβαιώνει» πληροφορίες που έχουν ήδη κοινοποιηθεί στο παρελθόν , όπως το γεγονός ότι το iPhone 15 που δεν είναι Pro θα δικαιούται στοιχεία που υπάρχουν στο iPhone 14 Pro. Αυτά περιλαμβάνουν το Dynamic Island στο μπροστινό μέρος και τον κύριο αισθητήρα φωτογραφίας 48 megapixel στο πίσω μέρος.