Το Twitter στο iOS προσφέρει πλέον την λειτουργία "Για εσάς" από προεπιλογή

0


Το Twitter
ανακοινώνει ότι η εφαρμογή του για το iOS προσφέρει πλέον στους χρήστες το χρονοδιάγραμμα "Για εσάς" από προεπιλογή. Όπως υποδηλώνει το όνομα, είναι ένας χώρος με tweets που υποτίθεται ότι ενδιαφέρουν τον κάθε χρήστη ανάλογα με τα γούστα του. Λειτουργεί με έναν ειδικό αλγόριθμο.

Για παράδειγμα, το Twitter αφαίρεσε το εικονίδιο λάμψης στην επάνω δεξιά γωνία της διεπαφής της εφαρμογής που επέτρεπε στους χρήστες να κάνουν εναλλαγή μεταξύ "Για εσάς" και "Πιο πρόσφατα" και το αντικατέστησε με δύο καρτέλες με τίτλο "Για εσάς" και "Συνδρομές". Η ενότητα "Για εσάς" εξακολουθεί να δείχνει στους χρήστες tweets από άτομα που ακολουθούν εκτός σειράς, πασπαλισμένα με αλγοριθμικά προτεινόμενα tweets από άτομα που δεν ακολουθούν, ενώ το "Followings" εμφανίζει tweets με καθαρά αντίστροφη χρονολογική σειρά.

Η ιδέα εδώ είναι ότι είναι δυνατή η μετακίνηση από το ένα τμήμα στο άλλο με απλή σάρωση προς τα αριστερά ή προς τα δεξιά στην οθόνη. Δεν είναι πλέον απαραίτητο να αγγίξετε ένα εικονίδιο στην επάνω δεξιά γωνία. Και όταν εκκινηθεί η εφαρμογή, οι χρήστες παρατηρούν το "Για εσάς" από προεπιλογή.

Σύμφωνα με το Twitter , αυτή η αλλαγή είναι σε ισχύ από τώρα. Ωστόσο, κάποιοι μπορεί να μην το δείτε ακόμα. Αν ναι, περιμένετε μερικές ώρες ή μέρες και θα εμφανιστεί η αλλαγή.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !