Η Beta 2 του iOS 16.3 δεν έφερε κάποια νέα χαρακτηριστικά, εκτός από μια μικρή τροποποίηση στην περιγραφή για κλήσεις έκτακτης ανάγκης. Για τα υπόλοιπα όμως δεν υπάρχει κάτι ιδιαίτερο, εκτός από διορθώσεις που και που.

Αντίθετα, η πρώτη έκδοση beta πρόσθεσε υποστήριξη για φυσικά κλειδιά ασφαλείας για τη σύνδεση ενός λογαριασμού Apple . Μέχρι τώρα, ο έλεγχος ταυτότητας σε δύο βήματα (2FA) γινόταν με τη διεύθυνση email και τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού του στην Apple και, στη συνέχεια, έναν κωδικό που έπρεπε να εισαγάγει για την επικύρωση της σύνδεσης. Με το iOS 16.3, είναι δυνατό να συνδέσετε ένα φυσικό κλειδί ασφαλείας στο iPhone ή το iPad σας μέσω της θύρας Lightning ή USB-C ανάλογα με το μοντέλο για να επικυρώσετε τη σύνδεση με τον λογαριασμό Apple.

Εάν η συσκευή σας έχει το προφίλ δημόσιου δοκιμαστή, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Ενημέρωση λογισμικού για να πραγματοποιήσετε λήψη της δεύτερης δημόσιας έκδοσης beta του iOS 16.3. Εάν δεν συμβαίνει αυτό και θέλετε να εγγραφείτε στο πρόγραμμα, μεταβείτε στη διεύθυνση beta.apple.com , συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας Apple και αφήστε τον εαυτό σας να σας καθοδηγήσει. Η τελική έκδοση θα είναι διαθέσιμη στα τέλη Φεβρουαρίου/αρχές Μαρτίου .

Ταυτόχρονα, η Apple κυκλοφορεί τη δεύτερη δημόσια έκδοση beta του macOS 13.2. Έρχεται επίσης 24 ώρες μετά την κυκλοφορία του προγραμματιστή.