Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Mixit για να δημιουργήσετε διασκευές των αγαπημένων σας τραγουδιών

0


Το Mixit είναι μια καινοτόμος εφαρμογή που σας επιτρέπει να τραγουδάτε και διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία εργαλείων για να τελειοποιήσετε την απόδοση του τραγουδιού σας—ειδικά αν σκοπεύετε να το μοιραστείτε στο TikTok!

Τι είναι η εφαρμογή Mixit;

Η εφαρμογή Mixit είναι μια εφαρμογή τραγουδιού ή καραόκε που σας επιτρέπει να διαλέξετε και να τραγουδήσετε μαζί με χιλιάδες τραγούδια στη βιβλιοθήκη της. Σας δίνει τη δυνατότητα να ηχογραφείτε τον εαυτό σας ενώ τραγουδάτε, να προσθέτετε φίλτρα και εφέ και να μοιράζεστε άμεσα την απόδοση του τραγουδιού σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Χαρακτηριστικά που μπορούν να κάνουν το Mixit να ξεχωρίζει

Ενώ υπάρχουν πολλές εφαρμογές τραγουδιού και καραόκε , το Mixit έχει πολλά ξεχωριστά χαρακτηριστικά που το ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα. Εδώ είναι μερικά από αυτά: 

Αλλάξτε το είδος του τραγουδιού

Αντί να αφήσετε το αρχικό στυλ του ταγουδιού, μπορείτε να επιλέξετε Dream , Ukelele , τη δεκαετία του '80 , Μπαλάντα , Ακουστική , Ροκ , Πιάνο , Κινηματογραφικό στυλ ή κάτι άλλο που ταιριάζει καλύτερα στην προσωπικότητα ή τη διάθεσή σας αυτή τη στιγμή.

Αλλάξτε το είδος τραγουδιού στην εφαρμογή Mixit

Οπτικά φίλτρα για την εμφάνιση σας

Υπάρχει το Beautify για να κρύψετε τα ελαττώματα, τις σακούλες των ματιών και πολλά οπτικά φίλτρα για να διαλέξετε. Μπορείτε ακόμη να ελέγξετε πόσο φίλτρο θα εφαρμόσετε στο βίντεό σας, ώστε να εξακολουθεί να φαίνεται φυσικό.

Το Mixit σάς επιτρέπει επίσης να επιλέξετε από περισσότερα από 40 φίλτρα και επικαλύψεις/κινούμενα σχέδια που παίζουν ενώ τραγουδάτε.

Αλλά αν έχετε επίγνωση της κάμερας και δεν θέλετε οι άλλοι να βλέπουν το πρόσωπό σας καθώς επιδεικνύετε το φωνητικό σας ταλέντο, μπορείτε να πατήσετε το Cam Off .

Οπτικά φίλτρα στην εφαρμογή Mixit

Επιλέξτε ποιο μέρος θα τραγουδήσετε

Μπορείτε να τραγουδήσετε ολόκληρο το τραγούδι, μόνο το ρεφρέν, ή να επιλέξετε ένα προσαρμοσμένο μέρος, όπως ένα συγκεκριμένο στίχο ή ρεφρέν. Ωστόσο, εάν έχετε μόνο δωρεάν συνδρομή, μπορείτε να τραγουδήσετε μόνο το ρεφρέν του τραγουδιού .

Επιλέξτε ποιο μέρος θα τραγουδήσετε

Χρησιμοποιήστε στίχους και φωνητικούς οδηγούς

Δεν είναι πάντα εύκολο να τραγουδάς μαζί με μια μελωδία μείον τα φωνητικά. Η εφαρμογή δημιουργίας εξωφύλλων Mixit παρέχει κυλιόμενους στίχους που τονίζουν τις γραμμές που πρόκειται να τραγουδήσετε και σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε φωνητικούς οδηγούς για να σας βοηθήσουν να τραγουδήσετε με το σωστό τόνο.

Πριν από την εγγραφή, το Mixit θα σας προτείνει να συνδέσετε ένα ακουστικό για καλύτερη εμπειρία εγγραφής—και συμφωνώ απόλυτα. Η σύνδεση ενός ζευγαριού ακουστικών σάς επιτρέπει να ακούτε τον εαυτό σας κατά την εγγραφή, κάτι που προσφέρει ανατροφοδότηση για να διατηρείτε τον τόνο σας υπό έλεγχο.

Επιτρέπει επίσης στο Mixit να καταγράφει καλύτερα τη φωνή σας (οι εγγραφές που λαμβάνονται χωρίς ακουστικά τείνουν να έχουν πιο δυνατή μουσική και αδύναμες ηχογραφήσεις φωνής).

Όταν ηχογραφείτε χωρίς ακουστικά, θα βλέπετε μόνο ένα εικονίδιο Οδηγού που σας επιτρέπει να ελέγχετε τον ήχο των συνοδευτικών φωνητικών (μια μεγάλη βοήθεια για να είστε συγχρονισμένοι με το τραγούδι). Αλλά εάν ηχογραφείτε χρησιμοποιώντας ακουστικά, θα δείτε επίσης την επιλογή Η φωνή μου , η οποία σας επιτρέπει να προσαρμόσετε την ένταση της φωνής σας.

Χρησιμοποιήστε στίχους και φωνητικούς οδηγούς στην εφαρμογή Mixit

Προσαρμόστε το πλήκτρο και την ταχύτητα του τραγουδιού

Η λειτουργία Key/Speed ​​σάς επιτρέπει να προσαρμόσετε το τραγούδι στη φωνή σας φέρνοντας το πλήκτρο επάνω (έως +6) ή κάτω (έως -6) για να ταιριάζει με το πλήκτρο σας και να αλλάξετε την ταχύτητα του τραγουδιού (από 70% σε 150% στην αρχική του ταχύτητα) με βάση τον ρυθμό που προτιμάτε. Σημειώστε ότι η δωρεάν έκδοση σας επιτρέπει μόνο να ρυθμίσετε το κλειδί από -2 σε +2 και την ταχύτητα από 91-109%.

Προσαρμόστε το πλήκτρο τραγουδιού και την ταχύτητα στην εφαρμογή Mixit

Επιλέξτε από πολλά φωνητικά εφέ και φίλτρα

Το Mixit διαθέτει επίσης πολλές προηγμένες ρυθμίσεις που βοηθούν τους χρήστες να βελτιώσουν την ποιότητα ήχου των εγγραφών τους. Η λειτουργία Συγχρονισμός είναι χρήσιμη όταν τα φωνητικά σας δεν συγχρονίζονται με τη μουσική. Πατήστε Αυτόματο ή μετακινήστε χειροκίνητα το ρυθμιστικό για να συγχρονίσετε τα δύο μαζί.

Επιλέξτε από πολλά φωνητικά εφέ και φίλτρα 2

Επιλέξτε από πολλά φωνητικά εφέ και φίλτρα 1

Υπάρχουν επίσης αρκετά τρισδιάστατα ηχητικά εφέ που μπορούν να κάνουν τη μουσική ή τα φωνητικά σας να κινούνται σε έναν τρισδιάστατο χώρο. Ωστόσο, αυτό λειτουργεί καλύτερα όταν χρησιμοποιείτε ακουστικά.

Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε την ένταση της φωνής σας και τη μουσική για να έχετε τέλεια ισορροπία.

AI Song Generator

Όλοι γνωρίζουμε ότι η Apple κυκλοφόρησε τη δική της λειτουργία καραόκε , η οποία κέρδισε αμέσως δημοτικότητα. Ωστόσο, ένα χαρακτηριστικό που ξεχωρίζει το Mixit από άλλες εφαρμογές καραόκε είναι η ικανότητά του να δημιουργεί ένα τραγούδι για εσάς. Απλώς εισάγετε τις λέξεις-κλειδιά σας στο πλαίσιο κειμένου και περιμένετε να δημιουργήσει ένα μοναδικό τραγούδι.

Πατήστε Αναγέννηση για να δημιουργήσετε ένα νέο με βάση το παρεχόμενο κείμενο. Στη συνέχεια, επιλέξτε μια μελωδία από οποιοδήποτε από τα τραγούδια της βιβλιοθήκης.

Φυσικά, η δημιουργία τραγουδιών που έχουν δημιουργηθεί με AI δεν είναι δωρεάν. Θα πρέπει να πληρώσετε ένα ορισμένο ποσό για πιστώσεις τραγουδιών AI:

  • $1 για 10 τραγούδια
  • 2 $ για 40 τραγούδια
  • 5 $ για 120 τραγούδια

Θα έχετε τρεις δωρεάν πιστώσεις τραγουδιού AI σε μια δωρεάν συνδρομή.

AI Song Generator στην εφαρμογή Mixit

Κοινοποιήστε εύκολα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Οι δημιουργοί περιεχομένου που θέλουν να δημοσιεύουν τακτικά διασκευές τραγουδιών θα βρουν αυτή την επιλογή εξαιρετικά βολική. Αφού δημιουργήσετε το βίντεό σας, μπορείτε να μοιραστείτε αμέσως τη δημιουργία σας με την οικογένεια και τους φίλους σας ή να τη δημοσιεύσετε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Mixit για να δημιουργήσετε το δικό σας εξώφυλλο τραγουδιού σε iPhone ή Android

Η χρήση του Mixit για τη δημιουργία και τη βελτίωση της μουσικής σας είναι εύκολη. Αφού κατεβάσετε το Mixit στο iPhone σας, ακολουθεί μια βήμα προς βήμα διαδικασία για τη δημιουργία του επόμενου τραγουδιού σας:

  1. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στην αρχική οθόνη της εφαρμογής, η οποία οργανώνει επιτυχίες τραγουδιών με βάση κατηγορίες όπως το TikTok Trending , το Easy to Sing και τα Αγαπημένα όλων των εποχών ή χρησιμοποιήστε τις καρτέλες στο επάνω μέρος όπως Pop, Rock και Hip Hop για να παραθέσετε τα τραγούδια σύμφωνα με είδος.

    Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη γραμμή αναζήτησης εάν έχετε ήδη στο μυαλό σας ένα συγκεκριμένο τραγούδι ή καλλιτέχνη.
  2. Επιλέξτε ένα τραγούδι .
  3. Επιλέξτε ένα στυλ και πατήστε Επόμενο . Μια προεπισκόπηση ήχου αναπαράγεται όταν επιλέγετε ένα στυλ.
  4. Επιλέξτε να τραγουδήσετε ολόκληρο το τραγούδι , μόνο το ρεφρέν ή ένα προσαρμοσμένο μέρος του τραγουδιού.
  5. Μπορείτε να τροποποιήσετε την εμπειρία εγγραφής σας ενεργοποιώντας/απενεργοποιώντας την κάμερα , χρησιμοποιώντας το Beautify ή ρυθμίζοντας το πλήκτρο ή την ταχύτητα της μουσικής. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε ένα φίλτρο ή κινούμενα σχέδια επικάλυψης ενώ κάνετε εγγραφή.
  6. Πατήστε το κουμπί εγγραφής για να ξεκινήσει η εγγραφή και πατήστε το όποτε θέλετε να κάνετε παύση. Η εγγραφή ολοκληρώνεται επίσης αυτόματα όταν τελειώσει το τραγούδι ή το ρεφρέν. Πατήστε το εικονίδιο ανανέωσης για να ξεκινήσετε ξανά και επιλέξτε το μωβ κουμπί ελέγχου όταν τελειώσετε.
  7. Πατήστε Οδηγός (εικονίδιο μικροφώνου) για να ρυθμίσετε την ένταση των φωνητικών που θα σας καθοδηγήσουν. Εάν χρησιμοποιείτε ακουστικά, θα εμφανιστεί επίσης ένα Voice (εικονίδιο ακουστικών), το οποίο σας επιτρέπει να προσαρμόσετε την ένταση της φωνής σας.

    Θα δείτε μια προεπισκόπηση του βίντεό σας για επεξεργασία. Μπορείτε να εκτελέσετε πολλές προηγμένες ρυθμίσεις όπως ο Συγχρονισμός και να προσθέσετε Φωνητικά εφέ στο βίντεό σας πριν το αποθηκεύσετε. Σημειώστε ότι το Mixit δεν σας επιτρέπει να επιστρέψετε στη λειτουργία επεξεργασίας αφού αποθηκεύσετε το βίντεό σας.
  8. Μόλις ολοκληρώσετε την επεξεργασία, πατήστε Αποθήκευση .
  9. Πατήστε Κοινή χρήση και επιλέξτε ποια πλατφόρμα κοινωνικών μέσων θέλετε να μοιραστείτε την εγγραφή σας.

Πρέπει να πάρετε το Mixit;

Απαριθμήσαμε πολλές δυνατότητες που ξεχωρίζουν σε αυτήν την εφαρμογή από τον ανταγωνισμό της. Πρώτον, η γεννήτρια τραγουδιών AI είναι πραγματικά υπέροχη. Αλλά εξακολουθεί να είναι λίγο αδέξια και χρειάζεται αναδιατύπωση και περισσότερο επιμονή Επιπλέον, η εφαρμογή δεν δημιουργεί μια νέα μελωδία, αλλά σας επιτρέπει μόνο να τραγουδήσετε τους στίχους που δημιουργούνται από την τεχνητή νοημοσύνη στη μελωδία ενός υπάρχοντος τραγουδιού. Γνωρίζουμε όμως ότι η τεχνητή νοημοσύνη είναι ακόμα στα σπάργανα, επομένως αυτό το χαρακτηριστικό έχει μεγάλες δυνατότητες.

Ένα άλλο λυπηρό πράγμα για την εφαρμογή είναι ότι δεν υπάρχει τρόπος αποθήκευσης των στίχων. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να τους αντιγράψετε εάν σας αρέσει αυτό που έφτιαξε για εσάς.

Ένα άλλο μειονέκτημα της εφαρμογής είναι ότι δεν σας επιτρέπει να επιστρέψετε και να τροποποιήσετε την απόδοση του τραγουδιού σας με προηγμένες ρυθμίσεις, όπως φωνητικά εφέ μετά την αποθήκευση. Αφού το αποθηκεύσετε, δεν μπορείτε πλέον να το αλλάξετε. Αυτό σημαίνει ότι έχετε μόνο μία ευκαιρία να προσαρμόσετε την εγγραφή σας.

Ωστόσο, οι "ηχόφιλοι" δεν πρέπει να συγκρίνουν το Mixit με εξελιγμένο λογισμικό ήχου. Έτσι, εάν δεν ψάχνετε για κάτι επαγγελματία αλλά χρειάζεστε μια εφαρμογή που θα σας επιτρέπει να δημιουργείτε διασκευές τραγουδιών, το Mixit θα ήταν μια καλή επιλογή.

Λήψη εφαρμογής: iOS | Android


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !