Αυτό συμβαίνει ιδιαίτερα με το MacRumors , το οποίο έχει δει επισκέψεις από το iOS 16.4 και το iOS 17 στα αρχεία καταγραφής του. Αλλά μην εκπλαγείτε: η Apple συχνά εκτελεί δοκιμές αυτήν την εποχή του χρόνου για να βεβαιωθεί ότι όλα είναι καλά με τις επόμενες μεγάλες ενημερώσεις της και μία από τις δοκιμές είναι η χρήση του Safari για επίσκεψη σε πολλούς ιστότοπους. Οι μηχανικοί της Apple περιηγούνται παντού και ειδικά σε ιστότοπους των οποίων τα νέα περιστρέφονται γύρω από την Apple.

Το iOS 16.4 θα είναι η επόμενη ενημέρωση. Η Apple κυκλοφόρησε την τελική έκδοση του iOS 16.3 αυτή την εβδομάδα και η λογική υπαγορεύει ότι η έκδοση beta του iOS 16.4 θα φτάσει σε λίγες μέρες.

Ακολουθεί το iOS 17, το οποίο θα παρουσιαστεί στο WWDC τον Ιούνιο. Για πρωτη φορά, ορισμένες διαρροές έχουν ήδη αποκαλύψει λεπτομέρειες, όπως το γεγονός ότι η Apple θα προσφέρει υποστήριξη sideloading στην Ευρώπη . Έτσι, οι Ευρωπαίοι χρήστες θα πρέπει να μπορούν να εγκαθιστούν εφαρμογές χωρίς να χρειάζεται να περάσουν από το App Store. Μην πιστεύετε ότι η Apple θα το κάνει για να ευχαριστήσει όλους, είναι πάνω από όλα περιορισμός για τον κατασκευαστή που θα ήθελε να το κάνει χωρίς αυτό. Πράγματι, μια ευρωπαϊκή οδηγία θα αναγκάσει την κοινωνία να ανοιχτεί.

Από την άλλη πλευρά, μια φήμη που χρονολογείται από τον Οκτώβριο έδειξε ότι η Apple θα εργαζόταν σε μια γενική αναθεώρηση της εφαρμογής Messages, συμπεριλαμβανομένων των λειτουργιών iMessage που σχετίζονται με την επαυξημένη πραγματικότητα. Οι χρήστες θα έχουν μια νέα αρχική σελίδα, δωμάτια συνομιλίας, βίντεο κλιπ και πολλά άλλα.