Κατεβάστε το Play! : Ένας ξομοιωτής PS2 για το iOS χωρίς jailbreak

0


Οι σύγχρονες φορητές συσκευές είναι εξοπλισμένες με απίστευτα ισχυρές CPU και GPU που συχνά υποχρησιμοποιούνται.  Ο εξομοιωτής που θα αναφερθούμε σάς επιτρέπει να αξιοποιήσετε πλήρως τις δυνατότητες της συσκευής σας επιτρέποντάς της να εκτελεί παιχνίδια PlayStation 2 σε iPhone ή iPad.

Τι είναι το Play!

Παίζω! είναι ένας συμπαγής και φιλικός προς το χρήστη εξομοιωτής PlayStation2 για το iOS που στοχεύει να κάνει την προσομοίωση προσβάσιμη σε όλους. Με το Play!, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να φορτώσετε το παιχνίδι και να ξεκινήσετε να παίζετε – δεν απαιτείται BIOS. Απολαύστε τα αγαπημένα σας παιχνίδια PlayStation 2 εν κινήσει με το Play! τρέχει στο iPhone σας.

Το PS2 ήταν μια κονσόλα βιντεοπαιχνιδιών έκτης γενιάς που αναπτύχθηκε και παρήχθη από τη Sony Computer Entertainment. Το υλικό βασίστηκε στην CPU του Emotion Engine και στη GPU του Graphics Synthesizer. Το Emotion Engine ήταν μια ειδικά σχεδιασμένη CPU με ταχύτητα ρολογιού 294 MHz

Η GPU του PlayStation 2 ήταν υπεύθυνη για την απόδοση των γραφικών για τα παιχνίδια και είχε ταχύτητα ρολογιού 147 MHz. Το PS2 διέθετε επίσης 32 MB RDRAM ως κύρια μνήμη και 4 MB ενσωματωμένη μνήμη DRAM στη GPU. Αυτή ήταν μια από τις πιο ισχυρές GPU της εποχής της.

Δύο οθόνες iPhone που δείχνουν το Play!  Εξομοιωτής PS2 για iOS.

Το iPhone 13, με το τσιπ A15 Bionic που διαθέτει CPU 6 πυρήνων και GPU 4 πυρήνων, είναι κάτι παραπάνω από ικανό να τρέχει παιχνίδια PS2 μέσω εξομοίωσης. Οι ισχυρές δυνατότητες απόδοσης, συμπεριλαμβανομένης της CPU 2x 3,23 GHz + 4x 1,82 GHz και της GPU 4 πυρήνων, το καθιστούν μια εξαιρετική επιλογή για gaming για κινητά. Είναι πραγματικά εντυπωσιακό το πόσο προηγμένες έχουν γίνει οι σύγχρονες φορητές συσκευές.

Μετά την εγκατάσταση του Play! Το IPA ολοκληρώθηκε, μπορείτε να ανοίξετε τον εξομοιωτή PlayStation2 από την Αρχική οθόνη σας. Θα σαρώσει αμέσως τη συσκευή για νέα παιχνίδια, αλλά  θα χρειαστεί να τα εισαγάγετε χειροκίνητα. Προσφέρει επίσης ορισμένες επιλογές διαμόρφωσης από όπου μπορείτε να επιλέξετε τη μηχανή απόδοσης, να ενεργοποιήσετε την έξοδο ήχου, να εμφανίσετε το παιχνίδι FPS και να ελέγξετε το εικονικό PAD.

Ο εξομοιωτής διαθέτει ένα εικονικό gamepad στην οθόνη, που επιτρέπει στους παίκτες να ελέγχουν εύκολα τα παιχνίδια τους. Επιπλέον, υποστηρίζει απτική ανάδραση, δίνοντας στους παίκτες μια πιο καθηλωτική εμπειρία παιχνιδιού. Οι χρήστες έχουν επίσης την επιλογή να προσαρμόσουν την αδιαφάνεια του εικονικού ελεγκτή, επιτρέποντάς τους να προσαρμόσουν την οθόνη στις προτιμήσεις τους

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του εξομοιωτή είναι ότι υποστηρίζει επίσης τη χρήση εξωτερικών χειριστηρίων, επιτρέποντας στους παίκτες να απενεργοποιούν το εικονικό gamepad και να χρησιμοποιούν έναν φυσικό ελεγκτή για μια πιο αυθεντική εμπειρία παιχνιδιού. Μπορεί επίσης να αποθηκεύσει καταστάσεις παιχνιδιού με συμπίεση zstd.

Υλοποιεί την αυτόματη ενεργοποίηση JIT μέσω του AltServer, κάτι που απαιτεί ο AltServer να εκτελείται στο ίδιο δίκτυο με τη συσκευή σας iOS. Αυτό μπορεί να ενεργοποιηθεί στο μενού Ρυθμίσεις του εξομοιωτή. Εάν προσπαθήσετε να παίξετε ένα παιχνίδι χωρίς το JIT ενεργοποιημένο, θα αντιμετωπίσετε ένα crash.

Παίζω! — Το PlayStation2 Emulator είναι ένα έργο ανοιχτού κώδικα, με τον πηγαίο κώδικα του να διατίθεται στο αποθετήριο GitHub. Η βάση κώδικα αναπτύχθηκε χρησιμοποιώντας έναν συνδυασμό διαφορετικών γλωσσών προγραμματισμού, συμπεριλαμβανομένων των C, C++ και Objective-C++, διασφαλίζοντας την ακρίβειά της.

Οθόνη iPhone που τρέχει το παιχνίδι PlayStation 2 στο Play!  εξομοιωτή.

Κατεβάστε το Play! IPA

Το IPA μπορεί να φορτωθεί πλευρικά στη συσκευή σας iOS με ένα εργαλείο όπως το AltStore (για macOS και Windows) ή το SideStore , το πρόγραμμα εγκατάστασης IPA στη συσκευή που δεν απαιτεί υπολογιστή για την υπογραφή εφαρμογών. Εάν θέλετε να εκτελέσετε τον εξομοιωτή σε πλήρη ταχύτητα χωρίς jailbreak, χρησιμοποιήστε το AltStore και ενεργοποιήστε το AltJIT

Για να εγκαταστήσετε το Play! IPA στη συσκευή σας iOS χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Sideloadly, ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

  1. Κατεβάστε το Play! IPA από τους παρακάτω συνδέσμους.
  2. Play ipa
  3. Install via Reprovision 
  4. Install Sindeloadly 
  5. Install via AltStore
η στον υπολογιστή ή στο Mac σας.
  • Συνδέστε το iPhone ή το iPad σας στον υπολογιστή μέσω USB.
  • Κάντε κλικ στο εικονίδιο του δίσκου συστήματος με το πλήκτρο Alt ή Option για να φορτώσετε το IPA.
  • Εισαγάγετε το Apple ID και τον κωδικό πρόσβασής σας για να υπογράψετε το Play! αρχείο IPA.
  • Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις από την Αρχική οθόνη.
  • Μεταβείτε στο "Γενικά" "Διαχείριση VPN και συσκευής".
  • Κάντε κλικ στην εφαρμογή προγραμματιστή που σχετίζεται με το email σας.
  • Πατήστε "Trust" για να επιτρέψετε την εκτέλεση της εφαρμογής.
  • Κάντε κλικ στο εικονίδιο του δίσκου συστήματος AltServer και ενεργοποιήστε το JIT.
  • Σημείωση: Εάν δεν έχετε πιστοποιητικό προγραμματιστή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον δωρεάν λογαριασμό σας Apple για να υπογράψετε και να εγκαταστήσετε το Play! IPA και χρησιμοποιήστε το για έως και 7 ημέρες πριν χρειαστεί να υπογραφεί εκ νέου.

    Παιχνίδια PlayStation 2

    Συμβουλή: Για να χρησιμοποιήσετε το Play! εξομοιωτή, θα χρειαστεί να προσθέσετε τα αρχεία εικόνας ISO των παιχνιδιών σας PlayStation 2 στη θέση "On My iPhone" εντός του Play! → Αναπαραγωγή φακέλου αρχείων δεδομένων. Αυτό μπορεί να γίνει χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Αρχεία στο iPhone σας και τοποθετώντας τα αρχεία στην τοποθεσία.


    Tags

    Δημοσίευση σχολίου

    0Σχόλια
    * Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

    Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

    Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

    Δημοσίευση σχολίου (0)

    #buttons=(Accept !) #days=(20)

    Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
    Accept !