Κάντε λήψη του Blobsaver του SHSH blobs saver για επιτραπέζιους υπολογιστές

0


Εάν ενδιαφέρεστε να κάνετε jailbreaking της συσκευής σας, είναι πάντα καλή ιδέα να αποθηκεύετε τα SHSH blobs που σας επιτρέπουν να υποβαθμίσετε και να αναβαθμίσετε το iOS σε μια ανυπόγραφη έκδοση χρησιμοποιώντας το futurerestore.

Το Blobsaver αποθηκεύει σταγόνες SHSH από το iPhone, το iPad, το iPod και το AppleTV σας.

Πρώτα κατεβάστε το Blobsaver για Windows, Mac και Linux.

Τι είναι το Blobsaver;

Το Blobsaver είναι ένα γραφικό περιβάλλον εργασίας πολλαπλών πλατφορμών για επιτραπέζιους υπολογιστές, που σας επιτρέπει να αποθηκεύετε σταγόνες SHSH από το iPhone ή το iPad σας χρησιμοποιώντας το tsschecker. Αυτή η εφαρμογή μπορεί να εκτελεστεί σε Windows, Linux ή macOS. Επιπλέον, το Blobsaver ανεβάζει blobs στις υπηρεσίες TSS Saver και SHSH Host με ένα μόνο κλικ.

Το SHSH blobs είναι μια ψηφιακή υπογραφή που δημιουργεί και χρησιμοποιεί η Apple για την εξατομίκευση του υλικολογισμικού IPSW. Αυτή η τεχνολογία σχεδιάστηκε για να ελέγχει ποια έκδοση iOS επιτρέπεται να εγκαταστήσετε. Με τα αποθηκευμένα αρχεία blob, θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε ανυπόγραφο iOS για αναβαθμίσεις και υποβαθμίσεις. >Η εφαρμογή Blobsaver θα αποθηκεύσει τα APTtickets σε μορφή SHSH2 για να τα υποβαθμίσει αργότερα η συσκευή σας χρησιμοποιώντας το futurerestore ή παρόμοια εργαλεία. Τα SHSH δεν μπορούν να μοιραστούν μεταξύ διαφορετικών συσκευών. Το αρχείο δημιουργείται μόνο για μία συσκευή και μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο με αυτήν τη συσκευή.

Στιγμιότυπο οθόνης της διεπαφής του κύριου παραθύρου της εφαρμογής Blobsaver που εκτελείται σε Mac.

Οι σταγόνες SHSH μπορούν να αποθηκευτούν μόνο όταν το iOS είναι υπογεγραμμένο. Επομένως, εάν θέλετε να έχετε τη δυνατότητα να υποβαθμίσετε ή να αναβαθμίσετε το iPhone ή το iPad σας σε μη υπογεγραμμένο IPWS, φροντίστε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των APTtickets σας. Αυτή η δυνατότητα χρησιμοποιείται για την υποβάθμιση του iOS σε εκδόσεις έτοιμες για jailbreak.

Το Blobsaver θα αποθηκεύσει σταγόνες SHSH2 για όλες τις υπογεγραμμένες εκδόσεις του iOS που υποστηρίζονται από τη συσκευή σας, συμπεριλαμβανομένων των beta. Λειτουργεί στο παρασκήνιο και μπορεί να διαβάσει τόσο το APNonce όσο και τη γεννήτρια σε μη jailbroken και jailbroken συσκευές, εκτός από άλλες πληροφορίες συσκευής όπως το ECID.

Επιπλέον, μπορείτε να αποθηκεύσετε έναν απεριόριστο αριθμό διαμορφώσεων συσκευών. Το Blobsaver μπορεί επίσης να αποθηκεύσει σταγόνες για όλες τις υπογεγραμμένες συσκευές εκδόσεων iOS στο παρασκήνιο. Απλώς ορίστε τη συχνότητα ελέγχου για νέες εκδόσεις iOS σε ημέρες, ώρες, εβδομάδες ή δευτερόλεπτα. Μόλις διαβάσετε όλα τα απαιτούμενα δεδομένα για να δημιουργήσετε ένα blob SHSH2 για το iPhone ή το iPad σας, το Blobsaver θα μπορεί να το κάνει χωρίς να χρειάζεται να συνδέσετε ξανά το iDevice σας στον υπολογιστή. Υπάρχει επίσης μια ενσωματωμένη μονάδα ενημέρωσης, μια επιλογή εισαγωγής και εξαγωγής συσκευών και έξοδος από τη λειτουργία ανάκτησης.

Το Blobsaver κυκλοφόρησε με άδεια GNU GPL v3.0 και είναι διαθέσιμο για λήψη από το GitHub Repository. Η εφαρμογή απαιτεί Java Runtime Environment (JRE) για Windows, Mac και Linux για να εκτελεστεί. Το έργο εξακολουθεί να βρίσκεται υπό ενεργή συντήρηση, με την τελευταία ενημέρωση στις 7 Νοεμβρίου 2022.

Επειδή πρόκειται για έργο ανοιχτού κώδικα, μπορείτε να το αναδιανείμετε ή/και να το τροποποιήσετε σύμφωνα με τους όρους της Γενικής Άδειας Δημόσιας Χρήσης GNU όπως δημοσιεύεται από το Ίδρυμα Ελεύθερου Λογισμικού. Μάθετε από τον πηγαίο κώδικα και δημιουργήστε τις δικές σας τροποποιήσεις ή τραβήξτε αιτήματα για νέες ενημερώσεις.

Όταν εκτελείτε μια συσκευή με jailbroken, υπάρχει το TSS Saver , η δωρεάν εφαρμογή στη συσκευή που σας επιτρέπει να αποθηκεύετε blobs SHSH2 χωρίς να χρησιμοποιείτε το CLI. Η πλατφόρμα προσφέρει όλα τα ιστορικά αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων SHSH blob της συσκευής σας. Η εφαρμογή TSS Saver εκτελείται σε iOS 11, iOS 12, iOS 13 και iOS 14. 

Πώς να αποθηκεύσετε σταγόνες από το iPhone

Η αποθήκευση σταγόνων για το iPhone σας χρησιμοποιώντας το Blobsaver είναι εύκολη. Η εφαρμογή κάνει όλη τη δουλειά για εσάς, από την απόκτηση του ECID της συσκευής σας έως την ανάγνωση του APNonce. Έχετε υπόψη σας ότι τα jailbreak αποθηκεύουν blobs με τη γεννήτρια 0x1111111111111111. Το Blobsaver μπορεί να διαβάσει το πραγματικό APNonce για το iDevice σας.

  1. Εγκαταστήστε το Blobsaver στον υπολογιστή σας (διατίθενται σύνδεσμοι λήψης στο επάνω μέρος αυτής της σελίδας).
  2. Ανοίξτε την εφαρμογή Blobsaver από την επιφάνεια εργασίας.
  3. Ξεκλειδώστε το iPhone ή το iPad και συνδέστε το στον υπολογιστή σας μέσω USB.
  4. Κάντε κλικ στο κουμπί Ανάγνωση από τη συσκευή για να λάβετε το ECID.
  5. Επιλέξτε το αναγνωριστικό της συσκευής σας (iPhone, iPad, iPod, AppleTV).
  6. Εάν απαιτείται, ενεργοποιήστε το εργαλείο ώστε να περιλαμβάνει εκδόσεις beta του iOS.
  7. Καθορίστε το APNonce για jailbreak (0x1111111111111111) ή διαβάστε από τη συσκευή.
  8. Ενεργοποιήστε την αποθήκευση blobs στις υπηρεσίες TSS Saver και SHSH Host.
  9. Κάντε κλικ στο κουμπί μετάβαση για να αποθηκεύσετε τις σταγόνες SHSH για όλο το υπογεγραμμένο υλικολογισμικό iOS.

Μόλις ολοκληρωθεί, το Blobsaver θα σας ζητήσει ένα μήνυμα σχετικά με την κατάσταση αποθήκευσης σταγόνων SHSH. Οι πληροφορίες θα περιλαμβάνουν αρχεία blob για τα οποία δημιουργήθηκαν και αποθηκεύτηκαν εκδόσεις iOS.

Στιγμιότυπο οθόνης του επιτυχούς μηνύματος αποθηκευμένων σταγόνων του Bloobsaver.

Αυτόματη αποθήκευση σταγόνων στο σύννεφο

Το Blobsaver δεν προσφέρει επιλογή αποθήκευσης αντιγράφων ασφαλείας SHSH blobs στο Cloud, αλλά υπάρχει μια εύκολη λύση που σας επιτρέπει να ανεβάσετε τα αρχεία σε μια υπηρεσία cloud.

  1. Κατεβάστε και εγκαταστήστε το σωστό πρόγραμμα-πελάτη για την υπηρεσία cloud στην οποία θέλετε να αποθηκεύσετε τα blobs.
    Google Drive, Dropbox. iCloud, OneDrive, Box.
  2. Ρυθμίστε την υπηρεσία, ώστε να έχετε επιλέξει έναν φάκελο που θα παρακολουθείται για αλλαγές και ο πελάτης θα ανεβάζει αυτόματα αρχεία στην υπηρεσία cloud.
  3. Όταν αποθηκεύετε μια συσκευή στο blobsaver, ορίστε τη διαδρομή/τοποθεσία στο φάκελο της υπηρεσίας cloud που θέλετε να χρησιμοποιήσετε για αυτόματες μεταφορτώσεις.

Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !