Το iOS 16.2 κυκλοφόρησε στις 13 Δεκεμβρίου με πολλά νέα χαρακτηριστικά, όπως η άφιξη της εφαρμογής Freeform, το Apple Music Sing για τη λειτουργία καραόκε, το έκτακτο SOS μέσω δορυφόρου και άλλα στοιχεία που αφορούν την οθόνη κλειδώματος, το Game Center και την εφαρμογή Home. Αυτή η ενημέρωση ήταν επίσης μια ευκαιρία να διορθωθούν διάφορα σφάλματα που υπήρχαν.

Από τις 23 Ιανουαρίου , έχουμε το δικαίωμα στο iOS 16.3. Και εδώ υπήρξαν πολλές νέες δυνατότητες και διορθώσεις στο πρόγραμμα. Μόνο αυτή η έκδοση μπορεί πλέον να εγκατασταθεί σε iPhone ή iPad (εφόσον είναι συμβατή με το iOS 16).

Η επόμενη έκδοση θα είναι το iOS 16.4. Η Apple δεν έχει ακόμη προσφέρει beta, είτε για προγραμματιστές είτε για δημόσιους δοκιμαστές. Δεν θα χρειαστεί πολύς χρόνος και οι καινοτομίες αυτής της ενημέρωσης δεν είναι ακόμη γνωστές.

Ταυτόχρονα, η Apple σταμάτησε να υπογράφει το iOS 15.7.2 για συσκευές που παραμένουν στο iOS 15 στην καλύτερη περίπτωση. Το iOS 15.7.2 κυκλοφόρησε στις 13 Δεκεμβρίου για να διορθώσει τα τρωτά σημεία ασφαλείας. Από τότε υπάρχει το iOS 15.7.3, το οποίο κυκλοφόρησε στις 23 Ιανουαρίου .

Τέλος, το iOS 12.5.6 κυκλοφόρησε στις 31 Αυγούστου για να διορθώσει τα τρωτά σημεία ασφαλείας. Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 12.5.7 στις 23 Ιανουαρίου και αυτή η έκδοση μπορεί να εγκατασταθεί μόνο σε παλαιότερα iPhone και iPad από σήμερα.