Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με τις διορθώσεις που θα προσφέρει το iOS 16.3.1 για χρήστες iPhone. Tα ίδια και για το iPadOS 16.3.1 στο πλάι του iPad. Η ενημέρωση θα πρέπει να έρθει σύντομα. Είναι πιθανό η Apple να το προσφέρει απευθείας χωρίς να περάσει από τη φάση beta.

Από την πλευρά του, το iOS 16.3 κυκλοφόρησε σε τελική έκδοση στις 23 Ιανουαρίου . Υπήρχαν μερικές νέες προσθήκες στο πρόγραμμα, όπως υποστήριξη για φυσικά κλειδιά ασφαλείας, υποστήριξη για το HomePod 2, προηγμένη προστασία δεδομένων για κρυπτογράφηση iCloud και άλλες αλλαγές.

Αναμένεται επίσης ότι η Apple θα προσφέρει και iOS 16.4. Για μια φορά, είναι πολύ περίεργο να βλέπουμε ότι η Apple δεν έχει ακόμη προσφέρει κάποια beta. Γενικά φτάνει λίγο πολύ γρήγορα μετά τη διαθεσιμότητα της τελικής έκδοσης μιας ενδιάμεσης ενημέρωσης. Μόνο που δεν υπάρχει κάτι νέο από τις 23 Ιανουαρίου με το iOS 16.3.

Είδαμε επίσης πρόσφατα ότι η Apple δοκιμάζει συσκευές και με το iOS 17 . Αλλά αυτό δεν αποτελεί έκπληξη. Η παρουσίαση του iOS 17 θα πρέπει λογικά να γίνει τον Ιούνιο κατά τη διάρκεια του WWDC.