Ο φορτιστής MagSafe Duo σάς επιτρέπει να φορτίζετε εύκολα το iPhone, το Apple Watch, τη θήκη ασύρματης φόρτισης για AirPods ή άλλες συσκευές με πιστοποίηση Qi. Τοποθετήστε τις συσκευές σας στο φορτιστή. Αυτή η απλή επαφή είναι αρκετή για να ξεκινήσει μια κανονική φόρτιση. Αυτός ο φορτιστής διπλώνει συμπαγώς για να σας ακολουθεί όπου κι αν πάτε, όπως εξηγεί η Apple.

Λάβετε υπόψη ότι η Apple κοινοποιεί την ακόλουθη ειδοποίηση για χρήστες με Apple Watch Ultra:

Εάν χρησιμοποιείτε τη μαγνητική βάση φόρτισης Apple Watch ή το διπλό φορτιστή Apple MagSafe με μεγαλύτερο μοντέλο Apple Watch (44, 45 ή 49 mm), ίσως χρειαστεί να προσαρμόσετε τη θέση του φορτιστή. Αλλάξτε τη γωνία του φορτιστή ή τοποθετήστε τον εντελώς επίπεδο, για να βεβαιωθείτε ότι οι μαγνήτες του ευθυγραμμίζονται με τους μαγνήτες του ρολογιού σας. Εάν έχετε ένα Apple Watch Ultra και δεν συνδέεται σωστά με αυτές τις συσκευές φόρτισης, ακόμη και όταν είναι επίπεδες, δοκιμάστε να αφαιρέσετε το λουράκι από το ρολόι πριν τοποθετήσετε το ρολόι στο φορτιστή.

Όσον αφορά την ενημέρωση του φορτιστή MagSafe Duo, δεν φαίνεται να υπάρχει συγκεκριμένος τρόπος για να εξαναγκαστεί η λήψη και η εγκατάσταση. Αυτό συμβαίνει αυτόματα στο παρασκήνιο όταν ο φορτιστής είναι συνδεδεμένος στο ρεύμα και έχει πάνω του μια συσκευή Apple.

Ο φορτιστής MagSafe Duo διατίθεται στην τιμή των 159€ .