Apple Pay και NFC: Η Apple θα πρέπει να υπερασπιστεί το σύστημά της στην Ευρώπη τη Δευτέρα

0


Σύμφωνα με το
Reuters , η Apple θα πρέπει να υπερασπιστεί το σύστημα πληρωμών της στην Ευρώπη στις 14 Φεβρουαρίου. Η εταιρεία θα πρέπει να πείσει τις αντιμονοπωλιακές ρυθμιστικές αρχές της Ευρωπαϊκής Ένωσης ότι δεν εμποδίζει την πρόσβαση στην τεχνολογία NFC που χρησιμοποιείται για το Apple Pay κατά τη διάρκεια μιας κλειστής ακρόασης. Αυτή είναι η τελευταία ευκαιρία για την Apple να το κάνει πριν από τα πιθανά βαριά πρόστιμα που ίσως πέσουν.

Η ακρόαση, στην οποία θα παρευρεθούν ανώτεροι αξιωματούχοι από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και τις εθνικές αρχές ανταγωνισμού, στελέχη και ενάγοντες της Apple, έρχεται εννέα μήνες αφότου η ευρωπαϊκή εποπτική αρχή ανταγωνισμού κατηγόρησε την εταιρεία για κατάχρηση της ισχύος της στην αγορά . Η αντιμονοπωλιακή αρχή της Ευρωπαϊκής Ένωσης δήλωσε ότι οι αντιανταγωνιστικές πρακτικές της Apple χρονολογούνται από το 2015, όταν κυκλοφόρησε το Apple Pay.

Η Apple θα μπορούσε να της επιβληθεί πρόστιμο έως και 10% των παγκόσμιων εσόδων της εάν κριθεί ένοχη για παραβιάσεις της αντιμονοπωλιακής νομοθεσίας. Κατηγορείται επίσης από την Ευρωπαϊκή Ένωση για κατάχρηση της δεσπόζουσας θέσης της στην αγορά μουσικής ροής, σε μια υπόθεση που προκλήθηκε μετά από καταγγελία του Spotify. Η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν έχει λάβει ακόμη απόφαση για αυτή την υπόθεση.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !