Η θύρα USB-C των iPhone 15 και 15 Pro θα έχει τους ίδιους περιορισμούς με την Lightning

0


Αν πιστέψουμε μια «διαρροή» στο Weibo, η
θύρα USB-C των επόμενων iPhone 15 και iPhone 15 Pro θα έχει τους ίδιους περιορισμούς με τη θύρα Lightning των τρεχόντων μοντέλων. Με άλλα λόγια, αυτή η θύρα θα συνοδευόταν από ένα τσιπ ελέγχου ταυτότητας αντικείμενων προκειμένου να περιοριστούν ορισμένοι κατασκευαστές με αξεσουάρ που δεν είναι πιστοποιημένα από την Apple!

Επομένως, η Apple θα είχε αναπτύξει τη δική της παραλλαγή USB-C προκειμένου να εγγυηθεί την ομοιογένεια του οικοσυστήματος υλικού που περιστρέφεται γύρω από το iOS. Η πιστοποίηση MFi, η οποία βρίσκεται στην καρδιά αυτού του οικοσυστήματος, θα διατηρηθεί έτσι, καθώς και τα οικονομικά απροσδόκητα κέρδη που αντλεί η Apple από αυτήν. Η προσαρμογή της θύρας USB-C των επόμενων σειρών iPhone θα έχει επίσης κύριο στόχο τη διατήρηση αυτής της πιστοποίησης MFi σε ισχύ.

Σημειώστε, ωστόσο, ότι τα iPad, iPad mini, iPad Air και iPad Pro 10ης γενιάς διαθέτουν ήδη θύρα USB-C και ότι η τελευταία δεν περιορίζεται από ένα τσιπ ελέγχου ταυτότητας. Για αυτό το λόγο ας πάρουμε με κάποια επιφύλαξη τις διαρροές αυτές.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !