Η Apple διοργανώνει την ετήσια σύνοδο κορυφής για την τεχνητή νοημοσύνη για τους υπαλλήλους της, αλλά η έκδοση του 2023 θα είναι ξεχωριστή γιατί σηματοδοτεί την επιστροφή της διάσκεψης πρόσωπο με πρόσωπο μετά από μεγάλο διάστημα. Πράγματι, οι εργαζόμενοι έπρεπε μέχρι τώρα να μεταδώσουν ένα προηχογραφημένο βίντεο λόγω των περιορισμών για τον Covid-19. Έτσι τώρα επιστρέφουμε στη μορφή που είχε προταθεί πριν από την πανδημία.

Μια συνάντηση κορυφής πρόσωπο με πρόσωπο

Η Σύνοδος Τεχνητής Νοημοσύνης θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα στο Steve Jobs Theatre στο Apple Park. Οι εργαζόμενοι που δεν μπορούν να παρευρεθούν για τον ένα ή τον άλλο λόγο θα μπορούν να μεταδώσουν το συνέδριο.

Ένα ενδιαφέρον στοιχείο εδώ είναι η επιλογή της τοποθεσίας. Πράγματι, η Apple είχε ήδη επιλέξει το Steve Jobs Theatre για να οργανώσει βασικές ομιλίες παρουσιάζοντας ορισμένα προϊόντα, όπως το νέο iPhone. Γνωρίζοντας ότι είναι η επιστροφή των προσωπικών διασκέψεων με τη σύνοδο κορυφής για τους εργαζόμενους, μπορούμε να περιμένουμε μια επιστροφή στις κλασικές βασικές ομιλίες φέτος με ζωντανή παρουσίαση και δημοσιογράφους στην αίθουσα;

Πέρυσι, η Apple προσκάλεσε περιορισμένο αριθμό προγραμματιστών να παρευρεθούν στο WWDC από το Apple Park. Ωστόσο, το γεγονός ήταν προηχογραφημένο, οι άνθρωποι στο χώρο παρακολούθησαν μια γιγαντιαία οθόνη. Οι δημοσιογράφοι προσκλήθηκαν να παρευρεθούν στην κεντρική ομιλία του iPhone 14 τον Σεπτέμβριο του 2022, αλλά και πάλι η εκδήλωση ήταν πλήρως προηχογραφημένη και παρακολούθησαν μια γιγαντιαία οθόνη.

Σχετικά με τη σύνοδο κορυφής της τεχνητής νοημοσύνης που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg , δεν υπάρχουν λεπτομέρειες που να έχουν διαρρεύσει. Η εκδήλωση είναι το αντίστοιχο της τεχνητής νοημοσύνης του WWDC, αλλά μόνο για τους υπαλλήλους της Apple. Μπορούμε να φανταστούμε ότι ορισμένα στοιχεία θα αποκαλυφθούν στο κοινό αργότερα, ιδιαίτερα κατά την παρουσίαση του iOS 17 στο WWDC τον Ιούνιο.