Ενημέρωση HomePod

Η Apple δεν είναι πολύ πρόθυμη για τις αλλαγές. Οι σημειώσεις για την ενημέρωση HomePod 16.3.1 αναφέρουν μόνο βελτιώσεις στην απόδοση και τη γενική σταθερότητα. Αντίθετα, η ενημέρωση 16.3 ήταν πιο λεπτομερής , εδώ είναι τι έφερε:

  • Το HomePod (2ης γενιάς) και το HomePod mini μπορούν πλέον να μετρούν την εσωτερική θερμοκρασία και την υγρασία.
  • Οι ανανεωμένοι ήχοι περιβάλλοντος παρέχουν μια πιο καθηλωτική εμπειρία και μπορούν πλέον να προστεθούν σε σκηνές, αυτοματισμούς και συναγερμούς στην εφαρμογή Home.
  • Το Find My στο HomePod σάς επιτρέπει τώρα να ρωτάτε τη Siri για την τοποθεσία των φίλων και των μελών της οικογένειάς σας, εάν τη μοιραστούν μαζί σας.
  • Τώρα μπορείτε να ρυθμίσετε επαναλαμβανόμενους αυτοματισμούς στο Home μόνο με τη φωνή σας.
  • Ο ήχος επιβεβαίωσης Siri αναπαράγεται τώρα για να επιβεβαιώσει την επεξεργασία των αιτημάτων οικιακού αυτοματισμού για αξεσουάρ των οποίων η αλλαγή κατάστασης ενδέχεται να μην είναι ορατή ή που βρίσκονται σε άλλο δωμάτιο.
  • Ο συντονισμός ήχου βελτιστοποιεί το εκφωνούμενο περιεχόμενο, όπως τα podcast, για σαφήνεια στο HomePod (1ης και 2ης γενιάς).
  • Τα χειριστήρια έντασης ήχου έχουν βελτιωθεί στο HomePod (1ης γενιάς) για να σας προσφέρουν πιο ακριβή ρύθμιση σε χαμηλές εντάσεις.

Για να ενημερώσετε το HomePod στην έκδοση 16.3.1, ανοίξτε την εφαρμογή Home, επιλέξτε Home και, στη συνέχεια, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις αρχικής σελίδας > Ενημέρωση λογισμικού. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εγκαταστήσετε τη νέα έκδοση. Διαφορετικά, η ενημέρωση θα εγκατασταθεί αυτόματα εντός των επόμενων ημερών.

Το Apple TV ενημερώνεται επίσης

Στην πλευρά της Apple TV, υπάρχει το tvOS 16.3.1, αλλά η Apple δεν προσδιορίζει τις αλλαγές. Μπορούμε επίσης να φανταστούμε γενικές βελτιώσεις εδώ.

Για να ενημερώσετε το Apple TV σας στο tvOS 16.3.1, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Σύστημα > Ενημερώσεις λογισμικού > Ενημέρωση λογισμικού. Διαφορετικά, η ενημέρωση θα γίνει αυτόματα λήψη και εγκατάσταση τις επόμενες ημέρες (υποθέτοντας ότι δεν έχετε απενεργοποιήσει τις αυτόματες ενημερώσεις).