Η Apple στόχευε να παρουσιάσει τα ακουστικά μικτής πραγματικότητας
τον Απρίλιο , αλλά ο κατασκευαστής αποφάσισε τελικά να αναβάλει την παρουσίαση τους για τον Ιούνιο για το WWDC σύμφωνα με το Bloomberg .

Αφού συνέχισε να δοκιμάζει το προϊόν, η Apple διαπίστωσε ότι εξακολουθούσαν να υπάρχουν προβλήματα υλικού και λογισμικού που έπρεπε να επιλυθούν, εξ ου και η αναβολή της παρουσίασης του WWDC του Ιουνίου.

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η Apple αναβάλλει το χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας για τα ακουστικά που συνδυάζουν επαυξημένη πραγματικότητα και εικονική πραγματικότητα. Η εταιρεία σχεδίαζε αρχικά μια παρουσίαση στα μέσα του 2022. Το χρονοδιάγραμμα αργότερα άλλαξε σε Ιανουάριο 2023 , μετά Απρίλιο και τώρα Ιούνιο.

Όπως μπορείτε να φανταστείτε, την άνοιξη αναμενόταν μια κεντρική ομιλία για την παρουσίαση αυτού του "κράνους". Πρέπει να περιμένουμε ότι η Apple θα το ακυρώσει; Ή θα συνεχίσει να γίνεται με άλλα προϊόντα στο πρόγραμμα; Δεν υπάρχει κάποια απάντηση αυτή τη στιγμή.

Όσον αφορά τον μήνα Ιούνιο, πρέπει να περιμένουμε την παρουσίαση, αλλά το κράνος δεν θα είναι διαθέσιμο για αγορά με γοργούς ρυθμούς. Πράγματι, η Apple σκοπεύει να το προσφέρει λίγους μήνες αργότερα. Στόχος του ομίλου είναι να έχει εμπορευματοποίηση πριν από το τέλος του 2023 (φήμες κάνουν λόγο για τιμή γύρω στα 3.000 δολάρια ). Οι προγραμματιστές θα πρέπει να μπορούν να δημιουργούν εφαρμογές ώστε να είναι έτοιμες για κυκλοφορία .

Η Apple εξακολουθεί να εργάζεται για την επίλυση προβλημάτων με τις λειτουργίες ελέγχου των ματιών και των χεριών. Οι φήμες υποδηλώνουν ότι οι χρήστες θα μπορούν να ελέγχουν το σετ μικροφώνου-ακουστικού τόσο με τις κινήσεις των ματιών όσο και με τις χειρονομίες, επιλέγοντας μια εφαρμογή με μια ματιά και στη συνέχεια ενεργοποιώντας την με μια κίνηση, για παράδειγμα.