Blackw0rm Unlocker: iOS iCloud Bypass για υπολογιστές Windows

0


Πολλοί άνθρωποι έψαχναν για ένα εργαλείο ενεργοποίησης παράκαμψης iCloud που λειτουργεί σε υπολογιστές με υπολογιστές Windows. Ευτυχώς, η Euphoria κυκλοφόρησε επιτέλους το Blackw0rm Unlocker, ένα δωρεάν εργαλείο που μπορεί να παρακάμψει την ενεργοποίηση σε όλα τα checkra1n
iPhone και iPad με iOS 12 – iOS 14.

Τι είναι το Blackw0rm;

Το Blackw0rm Unlocker είναι ένα δωρεάν εργαλείο για να παρακάμψετε την ενεργοποίηση iCloud σε παλαιότερα iPhone και iPad. Αυτό το νέο εργαλείο των Windows μπορεί να λειτουργήσει σε όλες τις εκδόσεις iOS 12, iOS 13 και iOS 14. Βασίζεται στο checkra1n, καθιστώντας το μια αξιόπιστη επιλογή για όσους θέλουν να ξεκλειδώσουν τις συσκευές τους από υπολογιστή.

Η Euphoria κυκλοφόρησε μέχρι στιγμής μερικά εργαλεία iCloud Bypass και Activation για macOS και Linux. Το Blackw0rm Unlocker είναι η πρώτη εφαρμογή που έχει σχεδιαστεί για χρήστες Windows που μπορεί να αφαιρέσει την οθόνη ενεργοποίησης iCloud σε συσκευές συμβατές με checkm8 με iOS 12 – iOS 14. Αν και το checkra1n για Windows δεν έχει ακόμη κυκλοφορήσει, το Blackw0rm Unlocker βρήκε έναν τρόπο να παρακάμψει αυτόν τον περιορισμό χρησιμοποιώντας το iRa1n Jailbreak ως εργαλείο εκμετάλλευσής του. Αυτό το λογισμικό είναι ουσιαστικά μια θύρα Windows του checkra1n και του checkm8 exploit και διατίθεται μέσω του iRemoval PRO 5 iCloud Bypass Tool με σήμα για iOS.

Το checkm8 exploit είναι ένα ισχυρό εργαλείο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να κάνει jailbreak ένα ευρύ φάσμα συσκευών Apple. Συγκεκριμένα, οι συσκευές που κυμαίνονται από το iPhone 4S (τσιπ A5) έως το iPhone 8 και το iPhone X (τσιπ A11) είναι όλες ευάλωτες και μπορούν να χρησιμοποιηθούν χρησιμοποιώντας το checkm8. Αυτό περιλαμβάνει τις περισσότερες γενιές iPhone και iPad. Το Blackw0rm Unlocker λειτουργεί με όλα αυτά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι νεότερες συσκευές της Apple, όπως τα iPhone 14, iPhone 14 Pro, iPhone 13 Mini, iPhone 13, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max, iPhone 12, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Mini και iPhone 12 Pro Max , iPhone 11 Pro, iPhone 11, iPhone 11 Pro Max, iPhone XR, iPhone XS Max και iPhone XS, δεν είναι συμβατά με το checkm8 και, ως εκ τούτου, δεν θα λειτουργούν με το Blackw0rm.

Αν δυσκολεύεστε να αφαιρέσετε το iCloud Activation Lock από το iPhone ή το iPad σας, ίσως θελήσετε να εξετάσετε μια εναλλακτική λύση, όπως το iRemoval PRO iCloud Bypass εργαλείο για Windows. Αυτό το εργαλείο βασίζεται στο αξιόπιστο jailbreak checkra1n και είναι συμβατό με iOS 12 έως iOS 15. Αξίζει να σημειωθεί, ωστόσο, ότι πρόκειται για μια υπηρεσία επί πληρωμή ανά συσκευή που παρέχεται με υποστήριξη σήματος.

Το Euphoria είναι ο εγκέφαλος πίσω από πολλά άλλα εργαλεία παράκαμψης iCloud για iOS, συμπεριλαμβανομένων των Goldra1n , DarkRa1n , GreenSn0w , EuphoriaActivator12 και εν μέρει του GodsHand . Αυτά τα εργαλεία είναι χτισμένα στα jailbreak Palera1n και checkra1n για iOS 12 έως iOS 16.2 και ορισμένα από αυτά είναι συμβατά με συστήματα Linux. Μόνο το EuphoriaActivator12 σάς επιτρέπει να ενεργοποιήσετε το σήμα σε ορισμένες συσκευές.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Blackw0rm στα Windows

Το Blackw0rm Unlocker είναι ένα λογισμικό Windows που απαιτεί την εγκατάσταση του NET Desktop Runtime στον υπολογιστή σας. Επιπλέον, η συσκευή σας πρέπει να είναι ήδη jailbroken για να ενεργοποιήσει το μη προσδεδεμένο iCloud Bypass στο iPhone ή το iPad σας. Η χρήση jailbreak checra1n ή iRa1n θα λειτουργήσει. Για να εγκαταστήσετε το Blackw0rm στα Windows και να κάνετε jailbreak τη συσκευή σας, ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

  1. Κατεβάστε το Blackw0rm Unlocker από τον σύνδεσμο αυτής της σελίδας.
  2. Εξαγάγετε το αρχείο ZIP Blackw0rm.
  3. Εγκαταστήστε τις βιβλιοθήκες NET Desktop Runtime 6.0.14 στον υπολογιστή σας.
  4. Κατεβάστε το iRa1n για Windows για να κάνετε jailbreak την συσκευή σας.
  5. Συνδέστε το iPhone ή το iPad σας με USB στον υπολογιστή σας.
  6. Εισαγάγετε το iPhone σας σε λειτουργία DFU .
  7. Κάντε jailbreak τη συσκευή σας και ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη.
  8. Η συσκευή θα πρέπει να βρίσκεται σε κανονική λειτουργία μετά το jailbreak.
  9. Ανοίξτε την εφαρμογή Blackw0rm και ενεργοποιήστε το iPhone σας.  
    .


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !