Το Twitter θα μπορούσε να έχει νέο αφεντικό μέχρι το τέλος του 2023

0


Ο Έλον Μασκ,
ιδιοκτήτης και νυν αφεντικό του Twitter , ανακοινώνει ότι κάποιος άλλος θα μπορούσε να αναλάβει το κοινωνικό δίκτυο μέχρι το τέλος του 2023. Αυτό θα γίνει περίπου ένα χρόνο μετά από μια δημοσκόπηση στο Twitter που διεξήγαγε ο ίδιος ο Έλον Μασκ, όπου οι ψηφοφόροι αποφάσισαν ότι θα έπρεπε να εγκαταλείψει την ηγεσία .

«Υποθέτω ότι πιθανώς γύρω στο τέλος αυτού του έτους θα πρέπει να είναι η κατάλληλη στιγμή για να βρει κάποιος άλλον να διευθύνει την επιχείρηση», είπε μέσω βιντεοκλήσης σε ένα φόρουμ στο Ντουμπάι, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. «Πρέπει να σταθεροποιήσω τον οργανισμό, να βεβαιωθώ ότι είναι σε υγιή κατάσταση και ο οδικός χάρτης είναι σαφώς καθορισμένος », πρόσθεσε. Σύμφωνα με τον ίδιο, το Twitter θα πρέπει να είναι «σε σταθερή κατάσταση προς το τέλος του τρέχοντος έτους» .

Η διοίκηση του Έλον Μασκ, ο οποίος πλήρωσε περίπου 44 δισεκατομμύρια δολάρια για να αγοράσει το κοινωνικό δίκτυο τον Οκτώβριο του 2022, συνέχισε να προκαλεί έντονες διαμάχες μεταξύ των χρηστών του. 

Στα τέλη Δεκεμβρίου, ανακοίνωσε για πρώτη φορά ότι σχεδίαζε να παραιτηθεί από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου, λέγοντας ότι αναζητούσε «κάποιον αρκετά τρελό» για να πάρει τη θέση του.

Από την άφιξη του Έλον Μασκ, το Twitter έχει δει μαζικές απολύσεις , την επιστροφή στην πλατφόρμα των λογαριασμών που είχαν απαγορευτεί στο παρελθόν (όπως του Ντόναλντ Τραμπ ) και την αναστολή των δημοσιογράφων που επικρίνουν τον δισεκατομμυριούχο. Τα μίσος tweets έχουν επίσης αυξηθεί, προκαλώντας ανησυχία στις ρυθμιστικές αρχές του Διαδικτύου και τρομάζοντας τους μεγάλους διαφημιστές, την κύρια πηγή εισοδήματος του Twitter.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !