Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με το τι νέο υπάρχει στο iOS 16.4. Στην πραγματικότητα, γνωρίζουμε ήδη ότι αυτή η έκδοση πρέπει να επαναφέρει τη νέα αρχιτεκτονική με το HomeKit. Η Apple το προσέφερε αρχικά με το iOS 16.2 , αλλά αργότερα την απέσυρε λόγω πολλών σφαλμάτων. Ωστόσο, η Apple δεν έχει ανακοινώσει δημόσια την επιστροφή με το iOS 16.4, γνωρίζουμε τις πληροφορίες χάρη σε μια πρόσφατη διαρροή .

Εάν έχετε το προφίλ προγραμματιστή, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Ενημέρωση λογισμικού για λήψη του iOS 16.4 Beta 1. Η Apple δεν λέει ακόμη πότε η τελική έκδοση θα είναι διαθέσιμη για λήψη για όλους τους χρήστες.

Ταυτόχρονα, η Apple κυκλοφορεί την πρώτη beta (build 22E5219e) του macOS 13.3 σε Mac. Και πάλι, αυτό αφορά αρχικά τους προγραμματιστές, οι δημόσιοι δοκιμαστές θα εξυπηρετηθούν αργότερα. Δεν υπάρχουν προς το παρόν πληροφορίες σχετικά με το τι νέο υπάρχει σε αυτήν την έκδοση. Θα πρέπει να το εγκαταστήσετε για να μάθετε.

Υπάρχει επίσης η beta 1 (build 20T5222g) για το watchOS 9.4 στην πλευρά του Apple Watch και η πρώτη beta για το tvOS 16.4 (build 20L5463g) στο Apple TV.