Τα νέα emoji που έρχονται σε iPhone και iPad με το iOS 16.4 ειναι γεγονός. Η Apple πρόσφερε
την πρώτη beta στους προγραμματιστές σήμερα , οι δημόσιοι δοκιμαστές θα την έχουν σύντομα και το κοινό θα πρέπει να περιμένει μερικές εβδομάδες πριν την τελική έκδοση.

Ένα τρεμάμενο πρόσωπο, δύο χέρια που πιέζουν το ένα το άλλο και τρία νέα χρώματα για την καρδιά είναι ανάμεσα στις νέες προσθήκες. Συνολικά ειναι 31 τα νέα emoji (συμπεριλαμβανομένων παραλλαγών χεριών με διαφορετικούς τόνους δέρματος) έκαναν το ντεμπούτο τους σε iPhone και iPad με το iOS 16.4 beta που είναι διαθέσιμο σήμερα.

Αυτές οι νέες επιλογές emoji προσφέρθηκαν για πρώτη φορά τον Ιούλιο του 2022 και αργότερα κυκλοφόρησαν στο νέο πρότυπο Unicode τον Σεπτέμβριο του 2022. Η εταιρεία πρέπει να δημιουργήσει τα smileys με βάση τις πληροφορίες που παρέχονται από την Κοινοπραξία Unicode.

Μαζί με το iOS 16.4 και το iPadOS 16.4, τα νέα emoji είναι διαθέσιμα με το watchOS 9.4 στο Apple Watch και το macOS 13.3 στο Mac. Και πάλι, αυτές οι εκδόσεις είναι διαθέσιμες αυτήν τη στιγμή από τους προγραμματιστές. Η δημόσια beta θα φτάσει σύντομα (σήμερα το απόγευμα ή αύριο κανονικά) και η τελική έκδοση θα είναι διαθέσιμη μέσα σε λίγες εβδομάδες. Η Apple δεν έχει ανακοινώσει ακόμη μια ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας, επομένως πρέπει ακόμα να περιμένουμε.