Τα GIF έφτασαν και στο Instagram στα σχόλια

0


Πιθανώς για να αυξήσει τον αριθμό των σχολίων, το Instagram ενεργοποιεί τα GIF στα σχόλια, όπως και στο Facebook.

Το Instagram έχει μάλιστα προσθέσει τη δυνατότητα χρήσης GIF στα σχόλια , ανατρέποντας αυτό που ήταν ίσως το μόνο τμήμα που έμεινε ακριβώς όπως ήταν κάποτε, με το κλασικό και τακτοποιημένο στυλ του.

Ετοιμαστείτε λοιπόν για κινούμενες εικόνες, διαφόρων μεγεθών, έτοιμες να δημιουργήσουν όλεθρο κάτω από τις αναρτήσεις.

Είναι εύκολο να προβλέψουμε πώς θα πάνε τα πράγματα από τώρα έως το επόμενο έτος, γιατί έχουμε ήδη δει κάτι παρόμοιο στο Facebook που έχει αναπτυχθεί αργά με την πάροδο του χρόνου: στο άλλο κοινωνικό δίκτυο οι περισσότεροι χρήστες, σε μια προσπάθεια να είναι «καλοί» και να πάρουν μερικά like στο σχόλιό τους, άρχισαν πρώτα να δημοσιεύουν μια σειρά από GIF και MEME κάτω από τις αναρτήσεις, (ειδικά αυτά των VIP ή των σελίδων), και μετά προχώρησαν πολύ παραπέρα..

Ας ελπίσουμε ότι το Instagram δεν θα ακολουθήσει τα βήματα του Facebook. Τα GIF στα σχόλια βρίσκονται επί του παρόντος σε κυκλοφορία , πράγμα που σημαίνει ότι ορισμένοι χρήστες μπορούν ήδη να τα χρησιμοποιήσουν και κάποιοι όχι. Σε κάθε περίπτωση, η λειτουργία θα πρέπει να ενεργοποιηθεί για όλους μέσα σε λίγες εβδομάδες ή, στη χειρότερη περίπτωση, μέσα σε λίγους μήνες.

Η υπηρεσία που επιλέγει το Instagram είναι η GIPHY και για να εισαγάγετε μια κινούμενη εικόνα απλώς κάντε κλικ στο κουμπί GIF που εμφανίζεται (για ήδη ενεργοποιημένους χρήστες) ακριβώς στη γραμμή όπου συνήθως γράφουμε το μήνυμα που θέλουμε να δημοσιεύσουμε.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !