Το WhatsApp πρόσθεσε την λειτουργία PiP στις βιντεοκλήσεις

0


Η λειτουργία PiP (Εικόνα σε Εικόνα) έρχεται επιτέλους στην έκδοση  του iOS για το
WhatsApp Messenger ( Σύνδεσμος App Store – Δωρεάν – iPhone/iPad). Η λειτουργία βρίσκεται στη φάση ανάπτυξης για τους χρήστες με iPhone και η ενσωμάτωσή της δεν θα πρέπει να αποτελεί πρόβλημα με τη λειτουργία PiP να αντικαθιστά την παύση της βιντεοκλήσης όταν κάνετε "σάρωση" κατά τη διάρκεια μιας κλήσης. Το ίδιο με τη σάρωση στην οθόνη θα ενεργοποιήσει τώρα αυτόματα τη λειτουργία Picture in Picture ως οθόνη μικρογραφίας, οπότε αυτή τη φορά θα είναι δυνατή η συνέχιση της μετατροπής αντί να διακοπεί τα πάντα. Η ενημέρωση περιλαμβάνει επίσης την προσθήκη υπότιτλων κατά την αποστολή εγγράφων, μεγαλύτερα θέματα ομάδας και περιγραφές για να διευκολύνεται η περιγραφή ομάδων και προσαρμοσμένων avatar που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως αυτοκόλλητα και φωτογραφίες προφίλ.

Το WhatsApp είχε ανακοινώσει τον Δεκέμβριο ότι η νέα λειτουργία PiP ήταν υπό ανάπτυξη. Η λειτουργία PiP έχει γίνει απαραίτητη στις σύγχρονες εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων οπου η δυνατότητα μείωσης του παραθύρου συνομιλίας μέσω βίντεο για να έχετε τον χώρο οθόνης του smartphone σας για να κάνετε οτιδήποτε άλλο (ή να λάβετε σημαντικές πληροφορίες για τη συνομιλία) είναι μια τυπική πλέον λειτουργία για αυτόν τον τύπο του εργαλείου. Ως υπενθύμιση, η λειτουργία PiP εισήχθη για πρώτη φορά στο iOS 14.


 

Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !