Οι Χάρτες Google εμφανίζουν νέες πληροφορίες στην οθόνη κλειδώματος του iPhone (iOS 16.1)

0


Εκτός
από την τρισδιάστατη απεικόνιση ορισμένων μεγάλων πόλεων (όπως αυτό που προσφέρει η Apple Plans που ειναι ήδη εδώ και μερικά χρόνια), η νέα έκδοση των Χαρτών Google θα προσφέρει σύντομα ορισμένες νέες λειτουργίες ειδικά για το iOS και το iPhone . Έτσι, η εφαρμογή γεωεντοπισμού υποστηρίζει πλέον Lives Activities από το iOS 16.1 .Αυτό σημαίνει ότι η οθόνη κλειδώματος του iPhone θα εμφανίζει νέα δεδομένα που σχετίζονται με τους Χάρτες Google, όπως οδηγίες που πρέπει να ληφθούν στη λειτουργία ταξιδιού (αυτοκίνητο, ποδήλατο, με τα πόδια ή με τα μέσα μαζικής μεταφοράς) ή ακόμα και την εκτιμώμενη ώρα άφιξης (χρόνος που απομένει μέχρι την άφιξη στον προορισμό). Προφανώς πολύ πρακτικό για τον οδηγό ή τον ποδηλάτη, οι οποίοι δεν θα χρειάζεται πλέον να ξεκλειδώνουν το κινητό τους για να εμφανίσουν αυτές τις πληροφορίες.

Ακόμα για τους επαγγελματίες οδηγούς,  οι Χάρτες Google θα εμφανίζουν τα πιο σχετικά τερματικά σύμφωνα με την τρέχουσα διαδρομή (υπόλοιπο διαδρομής, επίπεδο χρέωσης και προδιαγραφές οχήματος). Τα τερματικά γρήγορης φόρτισης θα είναι επίσης ορατά. Τέλος, η λειτουργία Live View AR θα επιτρέπει επίσης την αναζήτηση και την εμφάνιση νέων PoI (δημόσιες συγκοινωνίες, καταστήματα, εστιατόρια, βενζινάδικα κ.λπ.), αλλά μόνο σε ορισμένες πόλεις (συμπεριλαμβανομένου του Παρισιού, του Λονδίνου, της Νέας Υόρκης, της Βαρκελώνης, Τόκιο, κλπ). Αυτή η καινοτομία θα είναι διαθέσιμη μόνο απο  τον Νοέμβριο.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !