Τα γραφόμενα του 9to5Mac επιβεβαιώνουν ορισμένες πληροφορίες που κυκλοφορούσαν στο παρελθόν. Το iPhone 15 Plus θα έχει το δικαίωμα στο Dynamic Island, όπως το τυπικό μοντέλο. Το Dynamic Island έκανε το ντεμπούτο του πέρυσι με το iPhone 14 Pro και έρχεται να αντικαταστήσει την εγκοπή. Όλα τα μοντέλα iPhone 15 θα το έχουν, ενώ είχε δεσμευτεί για τη σειρά Pro από πέρυσι. 

Μια άλλη επιβεβαίωση είναι η παρουσία της θύρας USB-C αντί της θύρας Lightning. Η Apple θα συμμορφωθεί με την ευρωπαϊκή οδηγία που υποχρεώνει τους κατασκευαστές να μεταβούν σε USB-C. 

Τα renders αποκαλύπτουν επίσης ότι το iPhone 15 Plus θα έχει ελαφρώς πιο λεπτά πλαίσια από το iPhone 14 Plus. Γίνεται επίσης λόγος για ελαφρώς στρογγυλεμένες άκρες για καλύτερη μετάβαση από το μπροστινό στο πίσω μέρος της συσκευής.

Το iPhone 15 Plus έχει διαστάσεις 160,87 x 77,76 x 7,81 mm, ενώ το iPhone 14 Plus είναι 160,84 x 78,07 x 7,79 mm. Αυτό θα μπορούσε να εξηγηθεί εν μέρει από το μπλοκ φωτογραφιών που ανακοινώνεται ότι είναι ακόμη μεγαλύτερο από αυτό που προσφέρεται επί του παρόντος. 

Υπενθυμίζουμε ότι υπήρξαν αρκετές διαρροές, με φωτογραφίες και renders αυτή την εβδομάδα. Λάβαμε μια φωτογραφία της θύρας USB-C του iPhone 15 Pro , τις αποδόσεις του iPhone 15 Pro , τις φωτογραφίες ενός πρωτότυπου iPhone 15 και μια πιθανή οθόνη 6,2 ιντσών .