Πως να μετατρεψετε το κινητό σας σε ασυρματο Walkie talkie μιλώντας σε πραγματικές συχνότητες

0


Πως θα σας φαινόταν να μπορείτε να μιλάτε στις συχνότητες των CB η αλλιώς στη ζώνη των πολιτών όπως λέγεται χωρίς να χρειάζεται να αγοράσετε κάποιο ασύρματο?

Αυτό ακριβώς μπορείτε να κάνετε μέσα από μια εφαρμογή στο κινητό σας που ονομάζεται Zello και είναι δωρεάν.Πάμε λοιπόν να δούμε ποσo εύκολα μπορείτε να το κάνετε.

  • Το πρώτο βήμα είναι να ανοίξουμε την εφαρμογή του AppStore Έπειτα, πατάμε πάνω στο πεδίο αναζήτησης και γράφουμε τη λέξη Zello. Το πρώτο αποτέλεσμα που θα εμφανιστεί, είναι πιθανώς η εφαρμογή που αναζητούμε.
  • Αφού έχουμε βρει την εφαρμογή στο App Store, πατάμε το κουμπί της εγκατάστασης. Εδώ περιμένουμε να ολοκληρωθεί η διαδικασία, και έπειτα ανοίγουμε την εφαρμογή.
  • Με την έναρξη της εφαρμογής, έχουμε δύο επιλογές: να συνδεθούμε με ήδη υπάρχον λογαριασμό ή να δημιουργήσουμε έναν καινούργιο. 
  • Πατώντας το κουμπί στην αρχική οθόνη, οδηγούμαστε στη φόρμα εγγραφής. Εδώ να σημειωθεί, πως στις σχετικές ερωτήσεις για την απόδοση δικαιωμάτων στην εφαρμογή, πατάμε σε όλες ναι.
  • Έπειτα, πρέπει να πληκτρολογήσουμε ένα ψευδώνυμο, τον κωδικό μας, τη διεύθυνση email και προαιρετικά έναν αριθμό τηλεφώνου.
  • Το ψευδώνυμο για παράδειγμα “18SV1364” πατώντας το σχετικό κουμπί, φαίνεται πως δεν είναι πιασμένο από κάποιον άλλο λογαριασμό, επομένως μπορώ να το χρησιμοποιήσω ελεύθερα.Εσείς μπορείτε να δημιουργήσετε κάποιο άλλο.
  • Μόλις έχουμε συμπληρώσει όλα τα απαραίτητα πεδία και έχουμε γράψει κάπου με ασφάλεια τον κωδικό για να τον θυμόμαστε, πατάμε ξανά το  κουμπί για τη δημιουργία του λογαριασμού.
  • Εάν όλα πήγαν καλά, ο λογαριασμός μας είναι πλέον έτοιμος. Παρατηρούμε πως υπάρχουν τρεις επιλογές στο πάνω μέρος της εφαρμογής. Εμείς επιλέγουμε την τρίτη, για να προσθέσουμε το κανάλι του ΠΑ.ΣΥ.ΧΕ.ΡΑ  (Πανελλήνιος Σύλλογος Χειριστών Ραδιοτηλεφώνων C.B.).
  • Στη καρτέλα Κανάλια πατάμε το σταυρό επάνω.Επιλέγουμε μετέπειτα τη πρώτη επιλογή, για να κάνουμε μια αναζήτηση με βάση το όνομα του καναλιού.
  • Στο πεδίο που εμφανίζεται, πληκτρολογούμε ακριβώς τη λέξη PASIXERA στα λατινικά όπως φαίνεται. Το πρώτο και μοναδικό αποτέλεσμα, είναι το κανάλι που αναζητούμε. Πατώντας πάνω στο κανάλι, διαβάζουμε προσεκτικά τις σημαντικές πληροφορίες που μας αφορούν. Μόλις είμαστε έτοιμοι, πατάμε πάνω δεξιά το κουμπί προσθήκης.
  • Είμαστε σχεδόν έτοιμοι. Πριν όμως μιλήσουμε, ας προσθέσουμε μερικές ακόμα πληροφορίες για το λογαριασμό μας. Πάνω δεξιά, ανοίγουμε το μενού και επιλέγουμε τη δεύτερη επιλογή για ρυθμίσεις. Πατάμε στη πρώτη ρύθμιση για τα στοιχεία του προφίλ μας.
  • Εκεί, πατώντας το κουμπί πάνω δεξιά, γράφουμε στο πρώτο πεδίο το διακριτικό μας, το όνομά μας, και από ποια περιοχή εκπέμπουμε. Μπορούμε να προσθέσουμε και άλλες πληροφορίες, όμως αυτό είναι στη δική σας ευχέρεια.
  • Μόλις είμαστε έτοιμοι, πατάμε το κουμπί της φωτογραφίας, ώστε να ανεβάσουμε μια αντιπροσωπευτική φωτογραφία του εαυτού μας. Περιηγούμαστε στους φακέλους των φωτογραφιών, μέχρι να βρούμε τη κατάλληλη.
  • Εάν όλα είναι έτοιμα, πατάμε το πάνω δεξιά κουμπί για να αποθηκεύσουμε τις αλλαγές στο προφίλ μας. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε τώρα, είναι να επιστρέψουμε πίσω στην οθόνη του καναλιού.

Είμαστε έτοιμοι, τώρα μπορούμε να μιλήσουμε στο κανάλι του ΠΑ.ΣΥ.ΧΕ.ΡΑ. κρατώντας πατημένο το μεγάλο πορτοκαλί κουμπί. 

Μέσα στο κανάλι θα δείτε πραγματικούς αναμεταδότες από πολλές πολλοίς της Ελλάδας όπου μπορεί να σας μιλήσει και κάποιος με ένα πραγματικό ασύρματο και εσείς να του απαντήσετε από την εφαρμογή.
Τέλος μπορείτε να βρείτε πολλά ακόμη κανάλια η ακόμη και να δημιουργήσετε το δικό σας η και να προσθέσετε το δικό μου  Volos1.
Καλή σας ακρόαση και πολλά 73 ..



Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !