Τα iPhone 15 και 15 Pro θα περιλαμβάνει πολλά χρώματα και μια διαρροή σήμερα αποκαλύπτει ορισμένες πληροφορίες για αυτά, συμπεριλαμβανομένου ενός σκούρου κόκκινου μοντέλου.

Η Apple αρέσκεται να προσφέρει ένα συγκεκριμένο χρώμα για τη σειρά Pro. Είχαμε ένα Pacific Blue  στο iPhone 12 Pro, ένα Alpine Blue στο iPhone 13 Pro και ένα iPhone 14 Pro σε Space Black και Intense Purple. Με το iPhone 15 Pro, η Apple θα προσφέρει ένα σκούρο κόκκινο μοντέλο σύμφωνα με το 9to5Mac . Θα ειναι πολύ σκοτεινό αυτη τη φορά, με τη δεκαεξαδική τιμή #410D0D για κωδικό όνομα. Η παραπάνω απόδοση δίνει μια ιδέα για το εν λόγω κόκκινο.

Υπάρχει και η περίπτωση των iPhone 15 και 15 Plus. Η Apple θα δοκιμάσει δύο νέα χρώματα, δηλαδή το ροζ και το γαλάζιο. Μπορούμε επίσης να περιμένουμε ότι τα χρώματα που διατίθενται με το iPhone 14 θα εξακολουθήσουν να είναι σχετικά φέτος, δηλαδή το μπλε, το μωβ, το μεσάνυχτα, το αστρικό φως και το κόκκινο (Προϊόν ΚΟΚΚΙΝΟ). Αλλά φυσικά αυτό μένει να επιβεβαιωθεί.

Μένει να δούμε τώρα τι θα κάνει η Apple για τα μοντέλα Pro. Αρκετές φήμες έχουν ανακοινώσει ότι το iPhone 15 Pro θα είναι διαθέσιμο σε τιτάνιο . Αυτό θα μπορούσε να ωθήσει την Apple να αναθεωρήσει τη γκάμα χρωμάτων της. Αλλά δεν υπάρχουν ακόμη συγκεκριμένες πληροφορίες για αυτό.

Υπενθυμίζουμε ότι υπήρξαν αρκετές διαρροές γύρω από το iPhone 15s αυτή την εβδομάδα με φωτογραφίες που έδειχναν την μπροστινή πλευρά με το Dynamic Island, καθώς και το κάτω μέρος με τη θύρα USB-C αντί για τη θύρα Lightning . Υπήρχε επίσης μια απόδοση βασισμένη σε ένα αρχείο CAD (αυτά που χρησιμοποιούνται στα εργοστάσια) που αποκάλυπτε ότι η οθόνη θα αυξανόταν σε 6,2 ίντσες , από 6,1 ίντσες που ειναι σήμερα.