Ο Πρόεδρος Μπάιντεν υποστηρίζει την απόφαση της ITC υπέρ της AliveCor για διπλώματα ευρεσιτεχνίας με την Apple

0


Η κυβέρνηση Μπάιντεν
αρνήθηκε την Τρίτη να ακυρώσει απόφαση της Επιτροπής Διεθνούς Εμπορίου των ΗΠΑ ότι το Apple Watch είχε παραβιάσει διπλώματα ευρεσιτεχνίας παρακολούθησης υγείας από την εταιρεία ιατρικών συσκευών AliveCor. Ως αποτέλεσμα, ο τεχνολογικός γίγαντας θα μπορούσε να αντιμετωπίσει την απαγόρευση εισαγωγής των παραβατικών ρολογιών της Apple, ανάλογα με τον τρόπο με τον οποίο θα γίνουν οι αιτήσεις επανεξέτασης.

Η AliveCor, η οποία εδρεύει στην Καλιφόρνια, ανέφερε σε μια δήλωση ότι ενημερώθηκε ότι η κυβέρνηση Μπάιντεν δεν θα ακυρώσει μια απόφαση του Δεκεμβρίου από το ITC που διαπίστωσε ότι το Apple Watch παραβίαζε πατέντες AliveCor που αφορούσαν ηλεκτροκαρδιογραφήματα. Αν και η απόφαση ITC θα μπορούσε να οδηγήσει σε απαγόρευση των ρολογιών της Apple, το Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας και Εμπορικών Σημάτων των ΗΠΑ έχει επίσης ακυρώσει τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας της AliveCor, μια κίνηση που η εταιρεία ιατρικής τεχνολογίας είπε ότι θα ασκήσει έφεση. 

Η Apple, από την πλευρά της, δήλωσε τον Δεκέμβριο ότι αναμένει να επικρατήσει στην υπόθεση επειδή οι πατέντες της AliveCor κρίθηκαν άκυρες. Σκοπεύει να ασκήσει έφεση κατά της απόφασης του ITC στο ομοσπονδιακό δικαστήριο.

Η AliveCor είπε ότι η απόφαση της κυβέρνησης Μπάιντεν δείχνει ότι οι ΗΠΑ θα προστατεύσουν σημαντικά διπλώματα ευρεσιτεχνίας.

«Χαιρετίζουμε τον Πρόεδρο Μπάιντεν που υποστήριξε την απόφαση του ITC και ζήτησε από την Apple να λογοδοτήσει για παραβίαση των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας που στηρίζουν την κορυφαία στον κλάδο τεχνολογία ΗΚΓ μας», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της AliveCor, Priya Abani.

Η απόφαση της διοίκησης σηματοδοτεί την τελευταία ανατροπή σε μια σειρά μάχες για διπλώματα ευρεσιτεχνίας που ο τεχνολογικός γίγαντας δίνει με εταιρείες ιατρικών συσκευών για βασικές τεχνολογίες στο Apple Watch του. Εκτός από τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας ΗΚΓ της AliveCor, η Apple μάχεται επίσης την εταιρεία ιατρικών συσκευών Masimo για διπλώματα ευρεσιτεχνίας για τη μέτρηση του καρδιακού παλμού και των επιπέδων οξυγόνου στο αίμα.

Η Apple έχει μακρά ιστορία αγωγών για την τεχνολογία της. Αυτές οι περιπτώσεις περιελάμβαναν μια σειρά από μάχες για διπλώματα ευρεσιτεχνίας με τους ανταγωνιστές smartphone Samsung και, ξεχωριστά, τη Nokia . Η Apple συμβιβάστηκε με τη Samsung το 2018 και τη Nokia το 2017 .


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !