Οι τηλεοράσεις LG λειτουργούν με webOS. Υπάρχει ήδη το Apple Music, η εφαρμογή Apple TV, το HomeKit και το AirPlay σε πολλά μοντέλα . Εδώ μιλάμε για το webOS Hub, το οποίο είναι μια πλατφόρμα που προσφέρει η LG σε άλλους κατασκευαστές τηλεοράσεων. Οι εν λόγω τηλεοράσεις μπορεί να έχουν μια εμπειρία λίγο πολύ παρόμοια με αυτή που συναντάμε στις τηλεοράσεις LG. Αυτές οι τηλεοράσεις είναι που επηρεάζονται πλέον από την άφιξη των υπηρεσιών της Apple.

Η πρόσβαση στο Apple Music θα επιτρέψει τη ροή μουσικής. Ο κατάλογος είναι καλά εφοδιασμένος, η Apple ανακοίνωσε τον περασμένο Οκτώβριο ότι έχει 100 εκατομμύρια τραγούδια συνολικά. Για το Apple TV, υπάρχει η δυνατότητα αγοράς και ενοικίασης ταινιών και σειρών, καθώς και αξιοποίησης της υπηρεσίας ροής Apple TV+ για παρακολούθηση πρωτότυπου περιεχομένου.

Η ενημέρωση θα προσθέσει επίσης υποστήριξη για το AirPlay και το HomeKit, αν και η διαθεσιμότητα αυτών των λειτουργιών θα περιοριστεί στο webOS Hub 2.0. Αυτός ο κόμβος χρησιμοποιείται σε τηλεοράσεις OLED και τηλεοράσεις 4K, επομένως οι χρήστες θα πρέπει να ελέγξουν τι είναι διαθέσιμο από τον κατασκευαστή τους.

Το webOS Hub χρησιμοποιείται από 200 μάρκες που προσφέρουν τηλεοράσεις. Η ενημέρωση με τις υπηρεσίες της Apple κυκλοφορεί και σε αυτές.