Τον Δεκέμβριο, η Apple
ανακοίνωσε μερικές  αλλαγές στο App Store με την εισαγωγή 900 διαφορετικών τιμών, με 700 περισσότερες από πριν. Αρχικά προοριζόταν για εφαρμογές που πρόσφεραν συνδρομές. Τώρα, όλες οι άλλες εφαρμογές μπορούν να επωφεληθούν από αυτό.

Δείτε τι αναφέρει η Apple στην ανακοίνωσή της:

Τα εργαλεία του App Store παρέχουν έναν εύκολο και βολικό τρόπο διαχείρισης τιμών στις διεθνείς αγορές. Στις 9 Μαΐου 2023, οι τιμές για τις υπάρχουσες εφαρμογές και τις εφάπαξ αγορές εντός εφαρμογής θα ενημερωθούν και στις 175 βιτρίνες του App Store για να επωφεληθούν από τη νέα και βελτιωμένη παγκόσμια τιμολόγηση. Οι ενημερωμένες τιμές θα εξισωθούν παγκοσμίως με βάση τη χώρα ή την περιοχή βάσης που έχει επιλεγεί, χρησιμοποιώντας δημόσια διαθέσιμες πληροφορίες συναλλαγματικών ισοτιμιών που παρέχονται από παρόχους χρηματοοικονομικών δεδομένων. Αυτά τα εύρη τιμών θα ακολουθούν επίσης τις πιο κοινές συμβάσεις σε κάθε χώρα ή περιοχή, έτσι ώστε οι τιμές να είναι πιο σχετικές με τους πελάτες.

Άρα υπάρχουν 900 τιμές στο App Store. Το χαμηλότερο όριο είναι στα 29 σεντ και το υψηλότερο είναι στα 11.999,99 € στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Εάν είστε προγραμματιστής και προσφέρετε μια εφαρμογή επί πληρωμή, μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες από την Apple σε αυτήν τη σελίδα .